Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2018. Szeptember 01. 09:59, szombat | Helyi
Forrás: police.hu - illusztráció: pixabay

Zsebből kiesett pénztárcából vette el a pénzt – Elkapták Nyergesen

Zsebből kiesett pénztárcából vette el a pénzt – Elkapták Nyergesen

A rendőrök befejezték a nyomozást egy 42 éves férfivel szemben, aki a gyanú szerint Nyergesújfalun egy talált pénztárcából kivette a pénzt, majd a bukszát eldobta.

Egy férfi tett feljelentést a Nyergesújfalui Rendőrőrsön július 3-án. A sértett elmondta, hogy néhány nappal korábban egy nyergesújfalui dohánybolt előtt kiesett a zsebéből a pénztárcája, amit ismeretlen személy eltulajdonított.

A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek és rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. P. Krisztiánt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták. A kihallgatásán elmondta, hogy a földről vette fel a tárcát, a benne lévő pénzt zsebre tette, a bukszát pedig egy bankkártyával együtt eldobta. Az ellopott pénzt a nyomozók az eljárás során lefoglalták és visszaadták a sértettnek.

P. Krisztián ellen jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.