Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2024. Május 03. 10:23, péntek | PR
Forrás: (x)

Mik lehetnek a migrén piercing hatásai?

Mik lehetnek a migrén piercing hatásai?

Manapság is hatalmas népszerűségnek örvendenek a különböző piercingek. Abban az esetben viszont, ha ezt a piercinget a megfelelő helyre szúrják, több lehet egy szimpla testékszernél. A fül olyan része a testünknek, ahol igen sűrűn helyezkednek el akupunktúrás pontok, így nem véletlen választják ezt a testrészt azok, akik pozitív változást is várnak egy piercingtől. Mik lehetnek a migrén piercing hatásai?

Fül piercingek és azok hatásai

A fülbe szúrt piercingek nem tekinthetők újdonságnak, hiszen az emberek már évszázadok óta viselnek itt fülbevalókat. Több különböző füllyukasztás közül lehet napjainkba választani. Fontos azonban, hogy mindig szakemberre bízzuk mind az ékszer helyének kiválasztását, mind pedig a behelyezését! Aki többet szeretne egy menő ékszernél, annak érdemes a szakemberrel először konzultálnia arról, milyen pozitív hatást vár el a leendő fül piercingjétől, és csak utána belevágnia lyukasztásba.

Mi is pontosan a migrén piercing?

Mielőtt belemennénk jobban a migrén piercing hatásaiba, ejtsünk néhány szót arról, mit kell tudni pontosan erről a testékszerről. Ez a különleges piercing a hallójárat fölötti redőbe kerül behelyezésre, mely rendkívüli pontosságot igényel. A fül ezen részén található egy olyan pont, amit megszúrva nem csak fájdalomcsillapító, de akár relaxáló hatást is el lehet érni. Sokan nem tudják, de ez a módszer a kínai orvoslásból ered, melyet már nagyon régóta alkalmaznak akkor, amikor pozitív hatást akarnak elérni a szervezet esetében.

Mik lehetnek a migrén piercing hatásai?

Ahogy azt a nevéből is sejteni lehet, a migrén piercing legfontosabb hatása az olyan fejfájás csillapítása, melynek hátterében nem áll betegség. Ilyen például a migrénes fejfájás mellett a cluster fejfájás, a tenziós fejfájás, valamint a hormonális és a frontérzékenységgel összefüggő fejfájás. Abban az esetben, ha a megfelelő helyen, valódi szakember kezei között készül a piercing, a panaszok akár néhány nap alatt is enyhülhetnek. Érdekel ez a téma alaposabban? A migrén piercing hatásairól a Medical Piercing Szalon weboldalán is olvashatsz bővebben.

Hol találsz megfelelő helyet a migrén piercing szúrásához?

Mindenképp nézz utána annak, hogy hol fogod elkészíttetni a migrén piercinged! Olyan helyet válassz, ahol egészségügyi tapasztalattal rendelkező szakember kezei közé kerülsz, és aki garanciát vállal a munkájára. Érdemes korábbi vendégek értékeléseit, véleményeit is figyelembe venni. A fenti linken elérhető Medical Piercing Szalonban komoly szakmai múlttal rendelkező csapat várja azokat, akik nem csak a migrén piercing hatásairól szeretnének többet megtudni, de szeretnének is egy ilyen testékszert. A tapasztalat mellett rájuk jellemző még a vendégközpontúság, az alapos állapotfelmérés és a gyors időpont biztosítás is. Adj egy esélyt a migrén piercingnek, és búcsúzz el a rendszeresen megjelenő és kínzó fejfájástól!

Címkék: migrén, piercing

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját