Városlista
2021. június 15, kedd - Jolán

Hírek

Lopott krumpli a lopott biciklin bedrogozva
2013. Április 26. 17:46, péntek | Helyi

Lopott krumpli a lopott biciklin bedrogozva

Egy igazoltatással három bűncselekményt is lefüleltek megyénk rendőrei a minap, ráadásul egyetlen férfit vontak intézkedés alá, akiről kiderült, hogy egy lopott biciklin szállított lopott krumplit, mindezt bedrogozva.

Dorogi drogdílert fogtak a rendőrök
2013. Február 06. 13:24, szerda | Helyi

Dorogi drogdílert fogtak a rendőrök

Kábítószerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a dorogi rendőrség egy 21 éves dorogi férfival szemben, akit kedden fogtak el a rendőrök, akik az üggyel összefüggésben további hét személyt állítottak elő.

2012. December 13. 07:49, csütörtök | Helyi

Ivott, drogozott, kocsit vezetett, szabálytalankodott Esztergomban

Ittasan és bódult állapotban vezetett Esztergomban az a 21 éves budapesti fiatalember, akit ma éjszaka vontak intézkedés alá a járőrök. Megszegte a kötelező haladási irányt, emiatt állították meg őt az egyenruhások.

2012. December 10. 07:45, hétfő | Helyi

Haverok, buli, drog, pia, bunyó, rendőrség

Csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség négy tokodaltárói férfi ellen, akik egy kocsma előtt verekedtek össze vasárnap hajnalban.

2012. November 26. 14:09, hétfő | Helyi

Két esztergomi drogdílert fogtak a rendőrök

Kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség két 23 éves férfival szemben, akik már évek óta kábítószernek minősülő anyagot adtak el anyagi haszonszerzésért.

2012. November 24. 11:46, szombat | Helyi

Újabb kábszerültetvényes bukott le - videó, fotók

Kábítószer termesztés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a megyei rendőrség egy 50 éves tatabányai férfi ellen. A gyanúsítottat péntek este összehangolt akció keretén belül fogták el és vették őrizetbe.

2012. Október 24. 08:59, szerda | Helyi

Drogosan ült a kocsijában a kereszteződés közepén

Tudatmódosító szer hatása alatt állt, ezt mondta az orvos, miután megvizsgálta a 30 éves esztergomi férfit, aki ellen kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság.

2012. Október 03. 08:29, szerda | Helyi

Újabb drogbukta Dorogon, ezúttal iskolában

Az iskolaigazgató kérésére vonultak ki a rendőrök kedden az egyik dorogi általános iskolához, ahol több tanuló is kábítószert fogyasztott. Három közülük épp a bejelentés előtt bukott le az anyag kínálása közben a WC-ben.

2012. Szeptember 20. 14:00, csütörtök | Helyi

Drogfogás Dorogon, lebukott két fűtermesztő -fotók

Kábítószer termesztés miatt indult büntetőeljárás egy dorogi testvérpár ellen szerda délután. Elsőként az idősebbik testvért fogták el a dorogi nyomozók, miután tetten érték a kesztölci út melletti bozótosban.

2012. Július 05. 15:37, csütörtök | Kék hírek

Drogcsempész elfogása Budapesten

2012. Május 15. 14:09, kedd | Külföld

Drogkereskedők gépe zuhant le

Két emberrel a fedélzetén lezuhant Ecuadorban egy mexikói repülőgép, a hatóságok azt feltételezik, hogy drogcsempészeké volt a jármű, mert rengeteg készpénzt találtak benne, és nem volt repülési naplója.

2012. Május 08. 14:21, kedd | Bulvár

Lady Gaga kokainba fojtotta bánatát

A világsztár korán megtanulta, milyen a magány, a depresszió és a drogfüggőség - volt idő, amikor a kábítószer volt az egyetlen "barátja"