Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Március 16. 14:07, péntek | Kék hírek

A rendőrség nem hagyja annyiban a Bank Centernél történteket

Szabálysértési eljárást kezdeményez a felelősökkel szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Bank Centernél történtekkel összefüggésben - közölte csütörtök késő este a BRFK szóvivője.

2011. November 03. 07:33, csütörtök | Kék hírek

„Kinyírlak, leváglak” – kiabálta karddal a kezében

Egy harminc centiméteres karddal fenyegette meg egy 51 éves férfi a mozgó pékbolt eladóját a Komárom-Esztergom megyei Nagysápon, mert az eladó korábbi tartozása miatt nem szolgálta ki gyerekét – tájékoztatott a rendőrség

2011. Október 09. 07:37, vasárnap | Kék hírek

Anyázott az őrrel, aztán összeveszett a kávégéppel

Rátámadt a biztonsági őrre egy férfi egy kiskőrösi áruházban. A támadó egy partvist is eltört, s a kávéautomatát is megrongálta.

2011. Szeptember 25. 14:37, vasárnap | Kék hírek

Felfüggesztett börtönt kapott a pisztollyal hadonászó komlói férfi

Gyorsított eljárás keretében már pénteken bíróság elé állt az a 62 éves komlói férfi, aki a napokban gáz-riasztó fegyverrel fenyegette hölgyismerősét a Zala megyei Csesztregen.

2011. Szeptember 24. 07:37, szombat | Kék hírek

„Kell egy a fejbe?” – „összeomlás” a tatabányai benzinkúton

Kést és két gázpisztolyt találtak a rendőrök annál a férfinál, aki egy tatabányai benzinkúton fenyegetett meg egy vásárlót csütörtök reggel.

2011. Szeptember 15. 07:37, csütörtök | Kék hírek

A boltban csak megmutatta, az utcán már használta

Garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség azzal a fiatalemberrel szemben, aki kedd késő délután, ittasan lőtt egy gázpisztollyal, Szegeden.

2011. Szeptember 08. 07:37, csütörtök | Kék hírek

Utcai háború Szombathelyen: többször fejbe verték baltával

Két ember súlyos fejsérüléseket szenvedett egy szombathelyi utcai verekedés során. A sérültek egymás fejét verték szét baltával, illetve ököllel. A rendőrség két embert vett őrizetbe az eset kapcsán.

2011. Augusztus 26. 07:33, péntek | Kék hírek

Törtek-zúztak, amerre jártak

Kerítéseket rongált meg, kukákat borogatott fel, cserepes tujákat tört össze egy fiatalokból álló banda Tiszafüreden. A település több utcáján végigvonuló fiatal garázdákat a rendőrök elfogták.

2011. Június 29. 14:37, szerda | Kék hírek

Kölcsönrobogóval fogták meg a garázdát

Kölcsönrobogóval fogta el egy szabadnapos rendőr azt a fiatalembert, aki berúgta egy autó ablakát, majd többször arcon ütötte a sofőrt hétfőn a főváros XIII. kerültében.