Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

Szalonzsidók
2013. Január 12. 14:55, szombat | Sport

Szalonzsidók

Úgy gondoltam, kivárom a fellebbezés eredményét. Aztán mégsem. Előmászott belőlem a futballállat.

Rekordrészvétel és álomdöntő a Rozi Kupán - Fotókkal
2013. Január 08. 08:42, kedd | Helyi

Rekordrészvétel és álomdöntő a Rozi Kupán - Fotókkal

Rekord döntött a kilencedik Rozi Kupa csapatainak száma, ráadásul zsúfolásig megtelt a sportcsarnok a Rozgonyi Miklós emlékére rendezett tornán a közelmúltban. A trófeát ezúttal álomdöntőben a Manó ABC csapata nyerte.

Benzinkút és söröző vívta a Markó Kupa döntőjét
2013. Január 03. 14:43, csütörtök | Helyi

Benzinkút és söröző vívta a Markó Kupa döntőjét

Ünnepi hangulat, teltház, izgalmas meccsek, régi és új csapatok, ez jellemezte a sportcsarnok közelmúltban lezajlott negyedik Markó Béla Felnőtt Focikupáját. A trófeát ezúttal a Mol Kút Esztergom játékosai nyerték meg.

2012. December 18. 09:47, kedd | Helyi

Esztergom megvédte címét a Winkler-kupán

Esztergom csapata nyerte idén is a Pézsa Tibor sportcsarnok Winkler János Kupáját vasárnap. A címvédő a döntőben a Ferences Gimnázium alakulatot győzte le, melytől a selejtezőkben még kikapott.

2012. December 15. 08:00, szombat | Helyi

Rozi Kupa - a spori legendás vezetőjének tiszteletére - VIDEÓ

Idén is megrendezi a két ünnep között az esztergomi Pézsa Tibor sportcsarnok az intézmény egykori legendás vezetőjéről elnevezett focitornáját. Az érdeklődő csapatok még december 21-éig jelentkezhetnek.

2012. December 14. 11:29, péntek | Bulvár

Vicces focipálya - trapéz alakú a játéktér Gönyűn

Trapéz alakú a gönyűi labdarúgópálya, legalábbis a Google térképe szerint. Nem lennék jobb szélső támadó vagy éppen bal szélső védő, akiknek itt még többet kell futni!

2012. December 11. 08:10, kedd | Helyi

Veretlenül ötödik Esztergom az Osvald Béla Kupán

A Mészöly Focisuli csapata nyerte meg a minap az esztergomi sportcsarnok negyedik Osvald Béla Kupáját. A házigazda esztergomi együttes a tornán egyszer sem vesztett, de így is az ötödik lett a csapat.

2012. December 07. 10:11, péntek | Helyi

Tatabányai siker az esztergomi Kertes-kupán

Tatabánya alakulata nyerte meg az esztergomi sportcsarnok negyedik Kertes László Kupáját a minap. A tornán kilenc csapat mérkőzött meg egymással az egykori kiváló NB I-es játékos tiszteletére rendezett kupán.

2012. December 06. 10:42, csütörtök | Helyi

Dobó az ősz győztese – félidőben a Csabai-bajnokság

Befejeződtek hétfőn a IV. Csabai Lajos középiskolás focibajnokság őszi küzdelmei, mely során végül a Dobó zárta az idény elő felét az élen. A listavezetőt szorosan, egy pont lemaradással követi a Szent Imre csapata.

2012. December 05. 12:00, szerda | Sport

Parádés meccsekkel zárul Bajnokok Ligája ősz - A szerdai program

Szerdán az E, F, G és H csoportok utolsó mérkőzéseivel zárul a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. Sorsdöntő összecsapások várnak több csapatra is.

2012. December 05. 11:06, szerda | Helyi

Ezüstös esztergomi siker az országos Tarnóczy-kupán

Második helyen végzett a házigazda Esztergom a negyedik Tarnóczy-kupán a múlt héten a sportcsarnokban, ahol az országból tizenkét csapat küzdött a trófeáért. A serleget végül a székesfehérvári együttes vihette magával.

2012. December 04. 11:30, kedd | Sport

Nagy meccsekkel zárul idénre a Bajnokok Ligája - keddi program

Újabb nagy meccsek! A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek hatodik, utolsó fordulójában kedden az A, B, C és D csoportokban rendeznek mérkőzéseket. Itt a keddi program!