Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

Kezdődik a tanítás – számokban az évkezdés
2013. Augusztus 27. 09:05, kedd | Helyi

Kezdődik a tanítás – számokban az évkezdés

Már egy hét sincs hátra a nyári szünetből, szeptember 2-án a köznevelési intézményekben megkezdődik a tanítás. Számokban a tanulók száma, a tankönyvcsomagok árai és a tanítási napok, szünetek.

Támogatott nyári diákmunka Esztergomban és Dorogon
2013. Június 26. 08:17, szerda | Helyi

Támogatott nyári diákmunka Esztergomban és Dorogon

Százhúsz esztergomi és dorogi diák nyári munkáját támogatja a kormány. Cél, hogy minél több helyi fiatal dolgozhasson az önkormányzatoknál és cégeiknél. A tanulók a munkaügyi központokban jelentkezhetnek a lehetőségre.

Speciális nevelésű gyerekek fotókiállítása
2013. Február 05. 11:49, kedd | Helyi

Speciális nevelésű gyerekek fotókiállítása

Sajátos nevelési igényű gyermekek nemzetközi fotókiállítása nyílik meg csütörtökön a kertvárosi Féja Géza Közösségi Házban. A Montágh iskola tagjai állítanak ki.

2012. December 19. 11:10, szerda | Helyi

Diákdemonstráció Esztergomban is

Békés demonstrációt tartanak ma délután 14 órától esztergomi diákok a Dobó gimnázium előtt. A tanulók egyebek mellett a felsőoktatási keretszámok szűkítése és a hallgatói szerződések miatt tiltakoznak.

2012. November 10. 08:35, szombat | Helyi

Rendőrtoborzás - pályaválasztási kiállítás

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság idén is részt vesz a megyei pályaválasztási kiállításon, melynek november 16-án és 17-én a tatai edzőtábor ad otthont. Az érdeklődők így a rendőri munka rejtelmeibe is betekinthetnek.