Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2022. November 25. 10:33, péntek | PR
Forrás: (x)

6 hely, ahol mindenképpen készíts fotót, ha Las Vegasban jársz

6 hely, ahol mindenképpen készíts fotót, ha Las Vegasban jársz

Napjainkban a közösségi oldalak népszerűsége töretlen. Ha te is szereted kitenni ezekre a legjobban sikerült képeidet, akkor mutatjuk is, hogy hol, milyen helyeken készíts képet, ha Las Vegasban jársz!

Az első hely, ahol nagyszerű fotót készíthetsz, az ikonikus "Welcome de Fabulous Las Vegas", amely táblát 1959-ben állítottak fel és azóta is töretlenül vonzza az ide látogatókat. Azonban mindenképpen kora reggeli időpontot válassz a szelfizésre, mert olyankor még nem áll nagy tömeg a táblánál. Az emberek jelentős hányada ugyanis hozzád hasonlóan, majd szeretne hasonló fotót készíteni, így itt mindig hatalmas a tömeg.

A párizsi Eiffel-torony, Las Vegasban szintén sok turistát vonz. A torony, körülbelül a fele az eredeti magasságának, viszont Vegas legforgalmasabban utcáján, a Stripen található. A torony csodásan néz ki. Éjszaka ki van világítva és nagyszerű hely a fényképkészítésre.

Csodás fotókat készíthetsz a Hét Varázshegynél is. A Seven Magic Mountains mesterséges kőszobrok gyűjteménye, amely egy autópálya mellett található. Az élénk színű kövek halomba vannak rendezve és sok turistát vonzanak, hiszen csodásak. Ha te is szeretnéd meglátogatni, akkor mindenképpen reggel tedd ezt, mert a mágikus varázshegy a sivatagban található.

Ha kiváló fotókat szeretnél készíteni, térj be a Caesar’s Palace-ba, ahol a téma az ókori Rómára emlékezet. Azaz az alkalmazottak ókori római ruhákban járnak és kelnek és lehet velük közös fotót is készíteni.

Las Vegasban rengeteg kaszinó van. Igaz, hogy azt nem szeretik, ha ott pózolsz és fényképeket készítesz, azt azonban megengedik, hogy egy halom zsetont a kezedbe vegyél és így készíts egy fotót. De a kaszinó nem látszódhat a képeken. Erre szigorú szabályok vonatkoznak a Bizzo Casino szerint.

Ha szeretnél csodás képeket készíteni a Mandalay-bay is jó lehet a számodra. Csak menj fel a 63. emeletre, ahonnan csodás kilátás nyílik egész Vegasra. Az emeleten klub is van, ahol nem csak koktélozhatsz, hanem táncolhatsz is, majd ha ahhoz van kedved, a magasból az egész Stripet lefényképezheted.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 03. 10:23, péntek | PR

Mik lehetnek a migrén piercing hatásai?

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.