Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. November 14. 09:02, szerda | Helyi
Forrás: lvp / fotó: Koller József

A hajrában kapott ki a végig vezető Vitéz-sereg

A hajrában kapott ki a végig vezető Vitéz-sereg

Végig dominálva játszott az Esztergomi Vitézek csapata a hétvégi Extraliga fordulóban, ám a hazai pályán játszó együttes végül kikapott a Kecskeméti ARC játékosaitól.

Az Esztergomi Vitézek a kecskemétieket fogadták a hétvégi Extraliga játéknapon. A hazai csapatnak baljós előjelekkel kezdődött a találkozó, már az első percben bokasérülést szenvedett Bőhm Balázs, akinek a helyére Makuvek állt be. Ettől függetlenül az első játékrészben remekül játszottak a Vitéz-játékosok, sorozatos támadásaikból két sikeres célt is szereztek, miközben a vendégek csak pontrúgásokból veszélyeztettek.

A második félidő viszont kecskeméti fölénnyel indult, szépíteni is tudtak a vendégek. Ezt követően azonban a házigazdák beerősítettek és újabb céllal már 19-13-ra vezettek. A meccs vége előtt két perccel azonban a partjelző beintésére a játékvezető érthetetlen bűntető célt adott a vendégek javára, majd azt követően jutalomrúgásból a Kecskemét át is vette a vezetést, végül pedig meg is nyerte a mérkőzést.

A találkozó lefújása után újabb bírói ítélet borzolta a kedélyeket, Heckelt az esztergomi csapatból piros lappal kiállítottnak tekintette a játékvezető.

Rugby Extraliga

Esztergomi Vitézek Suzuki - Kecskemét ARC
19 - 23 (14 - 6)

Esztergom, 200 néző
Vezette: Jánosi A.

Esztergom: Kovács, Bíró, Heckel, Jámbor, Madarász, Berbesi, Gelecsák, Koller, Soós, Suiogan, Jimenez, Mészáros, Collet, Remsik, Bőhm, csere: Makuvek, Szöllösi, Siroki, Haspel, Köbli
Pontok: Suiogan 5, Berbesi 5, Jimenez 5, Collet
Edző: Szöllösi László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.