Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Hírek

2021. December 04. 11:17, szombat | PR
Forrás: (x)

A kompresszorvásárlás szakmai támogatója: BTK Kft.

A kompresszorvásárlás szakmai támogatója: BTK Kft.

Bár a kompresszorok egyszerű szerkezeteknek tűnnek, beszerzésük megfontolt döntést kíván. Ebben nyújthatnak segítséget a terület szakértői, ám még jobb, ha a támogatás nem csak ebben merül ki.

A későbbiekben is hasznos lehet egy hozzáértő kéz.

Miből válogathatunk?

Bár korábban számos különböző működési elven alapuló kompresszor volt elérhető a piacon – csúszólapátos, axiális stb. – mára a nemzetközi és a hazai piac is két halmazra oszlik. A felszínen maradt kompresszortípusok és azok különböző almodelljei tökéletesen képesek ellátni a legtöbb felhasználói igényt, így mindenki találhat megfelelő készüléket. A piac két megmaradt szereplője a dugattyús- és a csavarkompresszor. A BTK Kft. kínálata is erre a két típusra korlátozódik, ezzel is megfelelve a piaci trendeknek.

A két kompresszortípus különböző alkalmazási helyeket és felhasználói igényeket fed le. Míg a dugattyús kompresszorok áruknak és egyszerű működésüknek köszönhetően a hobbifelhasználók kedvencei, addig a csavarkompresszorok az egészen komoly ipari igényeknek is megfelelnek. Túlzó egyszerűsítés lenne persze, ha a kérdés annyiban maradna, hiszen a két alaptípuson belül is számos különböző specifikáció fordul elő. Épp ezért lehet szükség szakértői segítségre már a kiválasztás során is. A BTK Kft. ebben is partner lesz.

A döntés megalapozása

Az, hogy dugattyús vagy csavarkompresszort szeretnénk beszerezni, már alapjaiban is meghatározza a továbbhaladás irányát. Akkor sincs azonban probléma, ha már ennél a választásnál elakadunk, hiszen a BTK Kft. szakértői mindenben a rendelkezésünkre állnak. A vásárlást megelőző döntéshozatal legegyszerűbb eleme mégis ez, hiszen aranyszabálynak tekinthető, hogy barkács és hobbicélokra dugattyús, ipari felhasználásra csavarkompresszort válasszunk. Az egyéni preferenciák és a lehetséges opciók tárháza azonban itt nem ér véget.

Az, hogy pontosan mennyi sűrített levegőre van szükségünk napi szinten, mennyire lényeges a folyamatos levegőellátás, illetve a készülékek egyéb költségvonzatai mind-mind fontos tényezők. A BTK Kft. munkatársainak segítségével azonban könnyen meghatározhatjuk, hogy melyik opció éri meg nekünk a legjobban. Habár a készülékek egyszerűnek tűnnek, számos apró részlet van, melyet laikusként talán nem is vennénk figyelembe. Vásárlás előtt mindenképpen egyeztessünk a választott kereskedőnkkel.

A kompresszorok életútja

A kompresszor vásárlás csak az egyik lépés, mely során hozzáértő kezekre van szükségünk. Ha lehet, talán még fokozottabban igaz ez a gázsűrítők további életútjára. A kompresszorok jellemzően alacsony szervizigénnyel rendelkeznek, ugyanakkor számít az odafigyelés. A gyártó és forgalmazó által meghatározott időközönként erősen ajánlott a különféle karbantartási munkák végrehajtása, szükség esetén a készülék szervize. Ez egészen apró tevékenységeket is jelenthet, mint pl. egy állapotfelmérés, alkatrészcsere stb.

A BTK Kft. az általuk forgalmazott készülékek mellé ezt a létfontosságú szakmai támogatást is felkínálja. Segítségükkel garantálható, hogy a kompresszorunk hosszú évekig megbízható társunk lesz a sűrített levegőre vonatkozó szükségleteink kielégítésében. A cégnél tehát nem csak egy eszközt, hanem a hozzá tartozó szakmai támogatást is megvásároljuk, mely a legtöbb esetben pótolhatatlan.

Címkék: kompresszor

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 13:12, csütörtök | PR

Zajlik a közigazgatás, védelem ágazat munkaerőpiaci elemzése!

2022. Január 18. 18:01, kedd | PR

MEGHÍVÓ

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Hanza Parlamenttel közösen, a KÖVET Egyesület közreműködésével meghívja Önt a KKV-k környezettudatosságának fokozása ingyenes online képzés sorozatra.

2022. Január 18. 17:38, kedd | PR

10 érdekesség, amit nem tudtál a kaszinókról

2022. Január 14. 18:27, péntek | PR

5 rossz konyhai szokás, amelytől érdemes megszabadulni

A szokások gyakran nagyon mélyen belénk ivódnak, és nem is gondolunk rá, hogy adott esetben mennyi időt és energiát vesznek el, esetleg még balesetveszélyesek is.