Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2021. December 04. 11:17, szombat | PR
Forrás: (x)

A kompresszorvásárlás szakmai támogatója: BTK Kft.

A kompresszorvásárlás szakmai támogatója: BTK Kft.

Bár a kompresszorok egyszerű szerkezeteknek tűnnek, beszerzésük megfontolt döntést kíván. Ebben nyújthatnak segítséget a terület szakértői, ám még jobb, ha a támogatás nem csak ebben merül ki.

A későbbiekben is hasznos lehet egy hozzáértő kéz.

Miből válogathatunk?

Bár korábban számos különböző működési elven alapuló kompresszor volt elérhető a piacon – csúszólapátos, axiális stb. – mára a nemzetközi és a hazai piac is két halmazra oszlik. A felszínen maradt kompresszortípusok és azok különböző almodelljei tökéletesen képesek ellátni a legtöbb felhasználói igényt, így mindenki találhat megfelelő készüléket. A piac két megmaradt szereplője a dugattyús- és a csavarkompresszor. A BTK Kft. kínálata is erre a két típusra korlátozódik, ezzel is megfelelve a piaci trendeknek.

A két kompresszortípus különböző alkalmazási helyeket és felhasználói igényeket fed le. Míg a dugattyús kompresszorok áruknak és egyszerű működésüknek köszönhetően a hobbifelhasználók kedvencei, addig a csavarkompresszorok az egészen komoly ipari igényeknek is megfelelnek. Túlzó egyszerűsítés lenne persze, ha a kérdés annyiban maradna, hiszen a két alaptípuson belül is számos különböző specifikáció fordul elő. Épp ezért lehet szükség szakértői segítségre már a kiválasztás során is. A BTK Kft. ebben is partner lesz.

A döntés megalapozása

Az, hogy dugattyús vagy csavarkompresszort szeretnénk beszerezni, már alapjaiban is meghatározza a továbbhaladás irányát. Akkor sincs azonban probléma, ha már ennél a választásnál elakadunk, hiszen a BTK Kft. szakértői mindenben a rendelkezésünkre állnak. A vásárlást megelőző döntéshozatal legegyszerűbb eleme mégis ez, hiszen aranyszabálynak tekinthető, hogy barkács és hobbicélokra dugattyús, ipari felhasználásra csavarkompresszort válasszunk. Az egyéni preferenciák és a lehetséges opciók tárháza azonban itt nem ér véget.

Az, hogy pontosan mennyi sűrített levegőre van szükségünk napi szinten, mennyire lényeges a folyamatos levegőellátás, illetve a készülékek egyéb költségvonzatai mind-mind fontos tényezők. A BTK Kft. munkatársainak segítségével azonban könnyen meghatározhatjuk, hogy melyik opció éri meg nekünk a legjobban. Habár a készülékek egyszerűnek tűnnek, számos apró részlet van, melyet laikusként talán nem is vennénk figyelembe. Vásárlás előtt mindenképpen egyeztessünk a választott kereskedőnkkel.

A kompresszorok életútja

A kompresszor vásárlás csak az egyik lépés, mely során hozzáértő kezekre van szükségünk. Ha lehet, talán még fokozottabban igaz ez a gázsűrítők további életútjára. A kompresszorok jellemzően alacsony szervizigénnyel rendelkeznek, ugyanakkor számít az odafigyelés. A gyártó és forgalmazó által meghatározott időközönként erősen ajánlott a különféle karbantartási munkák végrehajtása, szükség esetén a készülék szervize. Ez egészen apró tevékenységeket is jelenthet, mint pl. egy állapotfelmérés, alkatrészcsere stb.

A BTK Kft. az általuk forgalmazott készülékek mellé ezt a létfontosságú szakmai támogatást is felkínálja. Segítségükkel garantálható, hogy a kompresszorunk hosszú évekig megbízható társunk lesz a sűrített levegőre vonatkozó szükségleteink kielégítésében. A cégnél tehát nem csak egy eszközt, hanem a hozzá tartozó szakmai támogatást is megvásároljuk, mely a legtöbb esetben pótolhatatlan.

Címkék: kompresszor

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 16. 14:22, kedd | PR

A csípőfájdalom leggyakoribb okai: mit tehetünk ellene?

Csípőfájdalommal élni nagy kihívás. A csípőízület szervezetünk egyik legnagyobb ízülete, mozgásunkhoz egészséges működése elengedhetetlen.

2022. Augusztus 16. 13:06, kedd | PR

Tisztázandó kérdések, mielőtt új szőnyeget vásárolunk

A szőnyegvásárlás nem egyszerű feladat. Általában hosszabb távban gondolkodnunk, ha új szőnyeget vásárolunk, ezért sem szabad fejest ugrani a szőnyegvásárlásba.

2022. Augusztus 14. 16:44, vasárnap | PR

Inspiráló LED szalag világítás ötletek

A LED szalag világítás napjainkra az egyik legkeresettebb dekorációs fényforrássá nőtte ki magát.

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.