Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Április 07. 15:12, szerda | PR

A Koriander Hidegkonyha Esztergom belvárosának egyik legújabb gasztro-színfoltja.

A Koriander Hidegkonyha Esztergom belvárosának egyik legújabb gasztro-színfoltja.

Fő profilunk hidegkonyhai ételek készítése, illetve meleg ételek készítése is igény esetén, de ha egy különleges desszertre vágyik, akkor is a Koriander a jó választás.

Kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus hidegkonyhai készítmények, hidegtálak, de az egyedi receptek alapján, különleges alapanyagokból készült finomságok is.
Ha nem találja kedvenceit választékunkban, egyeztetés után egyedi megrendeléseket is szívesen elkészítünk.
A hagyományos magyaros ízvilág mellett szívesen hozzuk el Ázsia ízeit vagy akár Távol-Kelet kulináris csodáit, de a nemzetközi konyha remekeit is megtalálja nálunk. A Koriander Hidegkonya kínálatában sushi is szerepel.
Fontosnak tartjuk a minőségi alapanyagok használatát és a sokéves fine dining tapasztalatok átültetését a hidegkonyhai ételek területére.
Ételeink hozzáadott mesterséges színezéket, ízfokozót, tartósítószert nem tartalmaznak, gazdag ízeiket a hozzáértő elkészítésnek, kiváló nyersanyagoknak és fűszereknek köszönhetik.

Ha családi esemény, esküvő, születésnap, esetleg céges party, vagy más jeles ünnep közeleg, vagy a barátokat lepné meg valami finomsággal, rendeljen hidegtálakat a Koriander Hidegkonyhától.

Legyen a hidegtál az ünnepi asztal dísze!Nem csak látványával,de ízeivel is lenyűgözi vendégeit.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 06. 16:11, kedd | PR

Street food ételek máshol, máshogy

Bizonyára sokan szembesültünk azzal, hogy eddigi életünket mennyire befolyásolja a járvány helyzet okozta korlátozások.

2021. Április 05. 09:55, hétfő | PR

Miért megtérülő befektetés az ingatlanfotózás?

A koronavírus-járvány által összekuszált ingatlanpiacon az eddigieknél is fontosabb, hogy egy hirdetés kitűnjön a tömegből.

2021. Április 02. 18:07, péntek | PR

Tavaszi ruhafrissítés nőknek és férfiaknak

Minden évszakban ráfér a gardróbunkra némi megújulás, a ruhatárunk felfrissítése. A férfiak és a nők is szeretnek minden évszakban, így tavasszal is új holmikat vásárolni.

2021. Április 02. 13:04, péntek | PR

Budapesti kiadó irodák és a kínálati bőség

A fővárosban bárki könnyedén ráakadhat a neki megfelelő ingatlanokra, legyen szó lakásokról vagy irodákról. Ám talán épp ez a kínálati bőség az, mely egyben meg is nehezíti a döntéshozatalt, hiszen rendkívül nagy a merítési lehet