Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2016. Május 31. 14:07, kedd | Helyi
Forrás: mti

Bajnoki címek után vb-re mehetnek az esztergomi kick-boxosok

Bajnoki címek után vb-re mehetnek az esztergomi kick-boxosok

Felnőtt és utánpótlás bajnoki címek, érmek és vb-kvalifikáció - mindezt érték el a Zrínyi Miklós Kick-box Akadémia bunyósai hétvégén Esztergomban a Magyar Bajnokság döntőjében.

Vasárnap a felnőtt magyar válogatottsági tagság volt a tét a Light-Contact és Kick-Light Magyar Bajnoki döntőn, melynek az esztergomi Városi Sportcsarnok adott otthont. A Zrínyi Miklós Kick-box Akadémia hét versenyzője összesen négy magyar bajnoki címet, két ezüstérmet és két bronzérmet szerzett a felnőtt mezőnyben.

Eredmények:
Alina Maris -70 kg: LC 2.hely, KL: 1.hely
Gremen Petra: -60 kg KL: 1.hely
Rizmayer Norbert: -57 kg LC: 2.hely
Csorba Ádám: -63 kg LC: 2.hely
Mucsi Sándor: -89 kg LC: 3.hely, KL: 3.hely
Bayer Péter: +94 kg LC: 1.hely, KL: 1.hely

Mellettük több esztergomi utánpótlás kick-boxos kvalifikálta magát a világbajnokságra az esztergomi döntőben.

A Zrínyi Miklós fiatal tanítványai kilenc aranyérmet és négy bronzérmet szereztek. Gremen Petra, Alina Maris, Tar Balázs és Debre Bence a megszerzett light-contact és kick-light első helyezéssel ráadásul véglegesítette kvalifikációját a Dublinban megrendezendő utánpótlás világbajnokságra. Bagi Nimród egy arannyal gazdagította érem kollekcióját, Laczkovics Botond és Horváth Szilveszter keményen küzdött, ezúttal a dobogó harmadik fokát bérelték ki mindkét szabályrendszerben – számolt be minderről Zrínyi Miklós mesteredző közösségi oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.