Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Február 11. 10:10, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Csaló Esztergomban, drogdíler és rablófogás Dorogon – Heti hírek

Csaló Esztergomban, drogdíler és rablófogás Dorogon – Heti hírek

Csaló Esztergomban, véradás és tisztelgés a mindennapok hősei előtt, lemondott az esztergomi KDNP elnöke, idén is lesz Dunakanyar Hangja, drogdílert és rablót fogtak a rendőrök, X-faktor győztes Dorogon. Hírösszefoglaló.

Csaló méri fel a nyugdíjasokat Esztergomban
A nyugdíjfolyósító munkatársának mondva magát keresi fel az esztergomi nyugdíjasokat egy csaló. Az álügyintéző egy nyomtatvánnyal illetve kitöltése közben méri fel áldozatai helyzetét. Részletek ITT!

Véradás és tisztelgés a mindennapok hősei előtt
A szolgálat közben elhunyt Borbély Zoltánra és a hősi halált halt rendőrökre emlékezik február 11-én és 12-én a megyei főkapitányság. A rendőrség idén is országos véradást szervez, a megyében Esztergomban és Tatabányán. Részletek ITT!

Lemondott a KDNP esztergomi elnöke, és a pártból is kilépett
A KDNP esztergomi elnöke szombaton lemondott a helyi szervezet vezetéséről, és kilépett a pártból - tájékoztatta közleményében a politikus az MTI-t. Részletek ITT!

Idén ki lesz a Dunakanyar Hangja? - videóval
Negyedik alkalommal zajlik le a Dunakanyar Hangja tehetségkutató verseny márciusban, a megmérettetésnek pedig idén Dunakeszi ad otthont. Az első válogató március elsején lesz, melyre bárki nevezhet. Részletek ITT!

Drogdílert és rablót fogtak a rendőrök
Drogdílert majd egy erőszakos rablót fogtak múlt héten a dorogi rendőrök. Előbbivel együtt még hét személyt állítottak elő, utóbbi pedig egy élelmiszerboltot akart kirabolni. Részletek ITT!

Méltó évadzárás, nagy tervek térségünk birkózóinál
A tavalyi sikereket ünnepelték térségünk birkózói szombaton Dorogon. Az évadzáró jótékonysági estre meghívást kaptak a sportolók mellett a segítő szponzorok, iskola- és intézményvezetők és a térség polgármesterei. Részletek ITT!

Az X-faktor győztes Oláh Gergő a +21-ben
Elsőként a megyében a +21 Kultúrhely és Koktélbárban lép fel a tavalyi X-faktor győztese, Oláh Gergő. Magyarország férfihangja szombaton, február 16-án látható és hallható a szórakozóhelyen. Részletek ITT!

Gyűjtsük a farsangi fotókat! – játék
Gyűjtse mindenki a farsangi, beöltözős fotóját, mert amellett, hogy egy kellemes élményt örökít meg, hamarosan új fotójátékunknak is ezek a képek lesznek a főszereplői. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.