Városlista
2023. március 27, hétfő - Hajnalka, Lídia, Auguszta

Hírek

2023. Március 17. 10:41, péntek | PR
Forrás: (x)

Digitalizáld vállalkozásodat epénztárgép és NTAK segítségével

Digitalizáld vállalkozásodat epénztárgép és NTAK segítségével

Magyarországon is egyre elterjedtebb az ePénztargép használata, amelyekhez NTAK szoftver is rendelhető. Az NTAk szoftver ingyen is elérhető a vállalkozások számára, ha egy komplett csomagot választunk.

Milyen szoftverek közül választhatunk?

A törvényi kötelezettségeknek már 0 Forintos havi díjjal is eleget lehet tenni, ha az ingyenes szoftver mellet döntünk.

NTAK POS Free

Ez a csomag egy ingyenes NTAK szoftvert is tartalmaz és mellé egy PAX A920 Pro bankkártya terminált kaphatunk, amely bankfüggetlen, így teljesen mindegy, hogy az adott vásárló éppen melyik bank kártyájával szeretne fizetni. Ezek a terminálok képesek a SZÉP kártyák kezelésére is, ami a nyári és ünnepi időszakokban kiemelten fontos. A havidíjmentes csomag hűségidő nélkül érhető el és 100 százalékosan megfelel az NTAK adatszolgáltatási kötelezettségnek. Fontos azonban megjegyezni, hogy a terminálon minimum 400 001 Forintos forgalmat kell generálni ahhoz, hogy teljesen díjmentesen vehessük igénybe. Ha ez nem teljesül, akkor 5000 Forint + ÁFA díjat számolnak fel, emellett pedig az NTAK adatkapcsolatért 3000 Ft+ ÁFA díjat. Az ePénztárgép applikációt könnyedén telepíthetjük egy egyszerűbb Androidos eszközre is, így nem feltétlenül szükséges, hogy számítógép is legyen az üzletben vagy a vendéglátóhelyen. Előnye a csomagnak, hogy nem szükséges komplex rendszert bérelni és az NTAK szolgáltatás is teljesen automatikusan teljesül. A pénztárgéppel adóügyi nyugtát állíthatunk ki. Az ePénztárgépek nemcsak az NTAK adatszolgáltatást könnyítik meg, de vállalkozásod forgalmának nyomon követését is egyszerűbbé teszik.

NTAK Base

A pénztárgépes megoldáshoz hasonlító NTAK Base csomag vendéglátós kinézettel, NTAK adatküldéssel és hűségidő nélkül bérelhető. Az adatküldési kötelezettségnek az ePénztárgép mobilapplikáció kiegészítő szolgáltatása felel, így a vendéglátóhelyeknek nem kell külön foglalkozniuk az adatküldéssel. A csomagot 3 hónapra havi 9000 Ft + ÁFA, 6 hónapra 15 000 Ft + ÁFA, illetve 12 hónapra 24 000 Ft + ÁFA áron vásárolhatjuk meg.

NTAK ECR

A csomagban az NTAK adatszolgáltatás mellett egy asztali online pénztárgépet bérelhetünk, amelynek kedvezményes ára 89 900 Ft + ÁFA, az NTAK pedig 12 hónapra 24 000 Ft+ ÁFA. Ha olyan vendéglátóhelyen szeretnénk megoldani az NTAK adatszolgáltatást és a nyugtaadási kötelezettséget, ahol fontos a gyorsaság, akkor ez a csomag tökéletes lesz. A szoftver által kiállított nyugta azonnal és automatikusan kinyomtatásra kerül a pénztárgépben, így nem kell külön egy másik eszköz használatával foglalkozni. Akik éppen a vendéglátóegységüknek automatizálására törekednek mindenképpen érdemes ezt a csomagot megvásárolniuk, hiszen most kedvezményes áron lehet hozzájutni. Közeledik a nyári szezon így most még fontosabb lesz a gyorsaság, főleg a kiemelt, turisták által látogatott helyeken. Az egyszerű értékesítés és a gyorsaság párosul ebben a csomagban.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 22. 09:33, szerda | PR

Ki lehet koszorúslány az esküvőn?

Egy esküvő akkor tökéletes, ha jelen van minden olyan személy, akihez az ifjú pár kötődik. Természetesen a vendégek között a koszorúslányok töltik be a legfontosabb szerepet, hiszen nagyon sok múlik rajtuk az esküvőn.

2023. Március 19. 09:25, vasárnap | PR

A napelem inverter teljesítményét befolyásoló tényezők

A napelem inverter egy olyan elektromos eszköz, amely a napelemrendszer által termelt egyenáramot alakítja át az otthon vagy ipari elektromos hálózat számára alkalmas váltakozó árammá.

2023. Március 19. 09:24, vasárnap | PR

Szürkehályog műtét utáni lábadozás: mire számíthatok?

A szürkehályog, azaz a szemlencse elhomályosodása műtéti úton szüntethető meg. Mivel a szemlencse nagyon fontos szerepet játszik az éleslátásban, ezért ezt a műtétet mindenképpen érdemes megfontolni.

2023. Március 16. 09:45, csütörtök | PR

5 tipp az okos és kiszámítható építkezéshez

Építkezni rendkívül felelősségteljes dolog, hiszen számos buktatóra oda kell figyelnünk, ha nem szeretnénk extra költségekkel és jelentős csúszással számolni. Hogyan válasszunk kivitelezőt?