Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2014. Február 14. 14:21, péntek | PR
Forrás: (x)

Díjtalan jogsegély – akár telefonon is

Díjtalan jogsegély – akár telefonon is

Több ezernyi jogszabályt kellene pontosan ismernünk ahhoz, hogy akár csak a családunkban előforduló jogi kérdéseket átlássuk. Forduljunk- e bírósághoz, érdemes e jogi útra terelni egy-egy ügyet?

Díjtalanul kevés dolgot érhetünk el – a Jogpont+Mini azonban egy olyan jogsegélyt nyújtó szolgálat, melynek keretében gyakorlott jogászok adnak személyre szabott tanácsot. A munkavállalók, az álláskeresők, a pályakezdők, az 50 év felettiek, a kismamák, de akár a vállalkozók is ingyenesen minőségi és elérhető jogi szolgáltatáshoz juthatnak az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló projekt keretében.

A Jogpont+Mini irodák szakemberei a személyes ügyfélfogadáson túl telefonon vagy e-mailben is várják az érdeklődők kérdéseit. A szolgáltatás díjtalan, bejelentkezni nem kell. Az Önhöz legközelebb eső iroda címét megtalálja a www.jogpontplusz.hu honlapon, illetve ebben a régióban a 06-80-205-404-es díjtalanul hívható telefonszámon is eléri jogászainkat hétfőn és szerdán , 8-12 óráig.

Ha pontos válasz szeretne kapni a munka világával, vagy a családjoggal kapcsolatos kérdésekre, esetleg vállalkozást szeretne indítani, vagy nyugdíjba készül, keresse bátran a Jogpont+Mini munkatársait, Közép-Dunántúlon is.

Jogpontplusz

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 12:54, péntek | PR

K&H: elég néhány jó szó

hangalapú digitális forintátutalás elsőként a magyar pénzügyi szektorban

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 13. 17:40, szerda | PR

Elkészült a Jánosik Kft. közreműködésével felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központ.

A napokban ünnepélyes keretek között adták át a közel 3 milliárd forintból felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központot -jelentette be Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa

2023. Szeptember 13. 14:05, szerda | PR

Szórakoztató ötletek barátokkal töltött időre: Kalandos tevékenységektől a vidám játékokig

A barátokkal és szeretteivel töltött idő pótolhatatlan. Akár offline, akár online társaságban emlékezetes pillanatokat teremthetünk a legkülönfélébb ötletek megvalósításával. A gasztronómia közös szenvedélyünk?