Városlista
2024. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2014. Február 14. 14:21, péntek | PR
Forrás: (x)

Díjtalan jogsegély – akár telefonon is

Díjtalan jogsegély – akár telefonon is

Több ezernyi jogszabályt kellene pontosan ismernünk ahhoz, hogy akár csak a családunkban előforduló jogi kérdéseket átlássuk. Forduljunk- e bírósághoz, érdemes e jogi útra terelni egy-egy ügyet?

Díjtalanul kevés dolgot érhetünk el – a Jogpont+Mini azonban egy olyan jogsegélyt nyújtó szolgálat, melynek keretében gyakorlott jogászok adnak személyre szabott tanácsot. A munkavállalók, az álláskeresők, a pályakezdők, az 50 év felettiek, a kismamák, de akár a vállalkozók is ingyenesen minőségi és elérhető jogi szolgáltatáshoz juthatnak az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló projekt keretében.

A Jogpont+Mini irodák szakemberei a személyes ügyfélfogadáson túl telefonon vagy e-mailben is várják az érdeklődők kérdéseit. A szolgáltatás díjtalan, bejelentkezni nem kell. Az Önhöz legközelebb eső iroda címét megtalálja a www.jogpontplusz.hu honlapon, illetve ebben a régióban a 06-80-205-404-es díjtalanul hívható telefonszámon is eléri jogászainkat hétfőn és szerdán , 8-12 óráig.

Ha pontos válasz szeretne kapni a munka világával, vagy a családjoggal kapcsolatos kérdésekre, esetleg vállalkozást szeretne indítani, vagy nyugdíjba készül, keresse bátran a Jogpont+Mini munkatársait, Közép-Dunántúlon is.

Jogpontplusz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 12:08, hétfő | PR

Már tizenévesen elkezd befektetni és megtakarítani a Z generáció

óriásit ugrott a felelős alapok kezelt vagyona

2024. Október 19. 08:40, szombat | PR

Az előszobaszekrény trendek: Stílus és funkcionalitás egy helyen

Az előszoba az otthonunk első benyomását adja, így kiemelten fontos, hogy megfelelő bútordarabokkal rendezzük be.

2024. Október 15. 19:04, kedd | PR

LED mécsesek: stílus, biztonság és hangulat minden alkalomra

Ha szereted a gyertyák romantikus fényét, de tartasz a valódi láng veszélyeitől, a LED mécses tökéletes megoldás számodra!

2024. Október 14. 10:53, hétfő | PR

Tudásbázis és TikTok pénztanár különdíj várja a versenyzőket

15. évfordulójához érkezett a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő