Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Február 14. 14:21, péntek | PR
Forrás: (x)

Díjtalan jogsegély – akár telefonon is

Díjtalan jogsegély – akár telefonon is

Több ezernyi jogszabályt kellene pontosan ismernünk ahhoz, hogy akár csak a családunkban előforduló jogi kérdéseket átlássuk. Forduljunk- e bírósághoz, érdemes e jogi útra terelni egy-egy ügyet?

Díjtalanul kevés dolgot érhetünk el – a Jogpont+Mini azonban egy olyan jogsegélyt nyújtó szolgálat, melynek keretében gyakorlott jogászok adnak személyre szabott tanácsot. A munkavállalók, az álláskeresők, a pályakezdők, az 50 év felettiek, a kismamák, de akár a vállalkozók is ingyenesen minőségi és elérhető jogi szolgáltatáshoz juthatnak az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló projekt keretében.

A Jogpont+Mini irodák szakemberei a személyes ügyfélfogadáson túl telefonon vagy e-mailben is várják az érdeklődők kérdéseit. A szolgáltatás díjtalan, bejelentkezni nem kell. Az Önhöz legközelebb eső iroda címét megtalálja a www.jogpontplusz.hu honlapon, illetve ebben a régióban a 06-80-205-404-es díjtalanul hívható telefonszámon is eléri jogászainkat hétfőn és szerdán , 8-12 óráig.

Ha pontos válasz szeretne kapni a munka világával, vagy a családjoggal kapcsolatos kérdésekre, esetleg vállalkozást szeretne indítani, vagy nyugdíjba készül, keresse bátran a Jogpont+Mini munkatársait, Közép-Dunántúlon is.

Jogpontplusz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 09:46, szerda | PR

Magyarország legszebb területein is dolgozhatsz digitális szakmában!

A digitalizáció korában élünk, ez viszont nem jelenti azt, hogy természeti értékeinket ne élvezhetnénk maximálisan.

2024. Július 17. 15:20, szerda | PR

Arany és ezüst női papucsok – hogyan viseljük őket hétköznapi stilizációkban?

Az arany papucs tökéletes választás, ha egy kis eleganciát szeretnénk csempészni a hétköznapi öltözékünkbe.

2024. Július 16. 17:01, kedd | PR

Emberek és gépek egységben, avagy szakmunkák a 21. században

Elveszik a robotok a munkánkat? Nem feltétlenül! Igaz, a világ jelentősen átalakul. De a gépek már a 19-20. század környékén is feszültségeket, lázadásokat szültek.

2024. Július 12. 10:37, péntek | PR

A transzcendentális meditáció kezdők útmutatója: egyszerű lépések a békésebb élet felé

A transzcendentális meditáció (tm) egyre több ember figyelmét kelti fel, mint egy egyszerű, mégis mélyreható technika a stressz csökkentésére, a belső béke elérésére és az általános jólét javítására.