Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Szeptember 24. 17:00, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Drogfogás, veterán kerékpár, váltózó vonatpótlók, balesetek – a hét hírei

Drogfogás, veterán kerékpár, váltózó vonatpótlók, balesetek – a hét hírei

Esztergomi az év veterán kerékpárja, törtek-zúztak az autósok, közösségi kerékpáros rendszert fejlesztett a Neuzer gyár, rekord az eurorégiós maratonon, egyebek közt ezek történtek múlt héten. Heti esemény-összefoglaló.

Esztergomi az év veterán kerékpárja

Esztergomi az év veterán kerékpárja, mely idősebb, mint tulajdonosa. A címet a 73 éves kétkerekűjének köszönhetően szombaton vehette át Móringer Lajos, aki eredeti alkatrészeivel őrizte meg az 1939-ben gyártott biciklit. Részletek!

Törtek-zúztak az autósok – jön az újabb közúti razzia

Több baleset is történt megyénk útjain a hétvégén, szerencsére azonban súlyos sérülés nem történt. Esztergom környékét ugyan most elkerülte a karambol-hullám, a rendőrség viszont fokozott ellenőrzésekre készül. Részletek!

Közösségi kerékpáros rendszert fejlesztett a Neuzer gyár

Közösségi kerékpáros rendszert fejlesztett ki az esztergomi Neuzer kerékpárgyártó cég, a kerékpárokat és a dokkoló állomásokat csütörtökön mutatták be Budapesten. Részletek!

Halászlék versenye focikupával és játszóházzal

Idén sem szakad meg a halászlét kedvelők és főzők hagyománya a Pézsa Tibor sportcsarnok mellett, hiszen október 6-án már tizedszer várja az Esztergomi Halászlé Ünnep az érdeklődőket. Még jelentkezhetnek a csapatok. Részletek!

Drogfogás Dorogon, lebukott két fűtermesztő

Kábítószer termesztés miatt indult büntetőeljárás egy dorogi testvérpár ellen szerda délután. Elsőként az idősebbik testvért fogták el a dorogi nyomozók, miután tetten érték a kesztölci út melletti bozótosban. Részletek!

Halad a vasúti felújítás, változik a vonatpótló menetrendje

Új fázisába ér az Esztergom-Budapest vasúti pálya felújítási munkálata, mely érinti a vonatpótló buszok menetrendjét is. Október elsejétől december 8-áig változnak a járatok Esztergom és Pilisvörösvár között. Részletek!

Európa-bajnok edzők a dorogi vízilabdásoknál

Tóth Andreával és Györe Lajossal két újabb edzővel bővült az Új-Hullám Sport Egyesület vízilabda szakosztálya. Így vb és Eb-sikereket is elérő szakemberekkel kezdik a bajnokságot a csapatok. Részletek!

Rekord: soha ennyien nem futottak az eurorégiós maratonon

Több mint 250 induló vett részt a múlt vasárnap lezajlott, már hagyományos, Karva és Lábatlan között megrendezett eurorégiós maratonon. A futók mellett jó néhány kerékpáros is teljesítette az embert próbáló távot. Részletek!

Több száz gyógyszer ára csökken

Feltehetően 800 gyógyszer ára fog csökkenni a közeljövőben, bár egyelőre a hírt még hivatalos források nem erősítették meg. Részletek!

Átverés: lopott dallal az X-faktorban

Átverte a zsűrit Seyfried Dániel Fred, aki az X-faktor tehetségkutatóban saját szerzeményként adta elő produkcióját, ám mint kiderült, az énekes átverte a mentorokat és a közönséget is. Részletek!

Kutya lőtte meg a gazdáját

Kutyája lőtt meg egy vadászt Franciaországban olyan súlyosan megsebesítve, hogy a férfi jobb kezét amputálni kellett. Részletek!

Népszerűek Katalin hercegnő topless fotói

A britek csaknem háromnegyede elítéli, hogy egy bulvárfotós lesből felvételeket készített Vilmos herceg félmeztelenül napozó feleségéről - ötödük azonban ennek ellenére nem tudott ellenállni a csábításnak, és megtekintette az internetre is felkerült fotókat. Részletek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.