Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Április 03. 10:31, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Eb-meccsen Ausztria ellen rögbiseink ma Esztergomban!

Eb-meccsen Ausztria ellen rögbiseink ma Esztergomban!

Ma 14 órakor lép pályára a magyar rögbiválogatott Ausztria legjobbjai ellen a 18 éven aluliak C csoportos Európa-bajnokságának négycsapatos tornáján Esztergomban. Csapatunk győzelem esetén szombaton a döntőben játszhat.

A 18 éven aluliak C csoportos Európa-bajnokságának négycsapatos tornája zajlik le a héten Esztergomban, Ausztria, Bulgária, Moldávia és a magyar válogatott részvételével. Legjobbjaink ma 14 órakor Ausztria ellen lépnek pályára a Prímás-szigeten az RCH pályán.

Válogatottunk után Bulgária és Moldávia együttesei is összecsapnak, a mérkőzések nyertesei pedig szombaton játsszák le a torna döntőjét. Április 6-án 14 órakor a bronzmeccsen, majd 16 órakor a finálén szurkolhatunk.

Csapatunk bizakodva várja a találkozót az edzéseket követően, melyek között tornatermi, külön csapatrészes technikai tréning és egymás elleni játék is szerepelt az Esztergomi Vitézek több felnőtt játékosának irányításában.

Az edzői stáb szerint a felkészülés nagyon fegyelmezetten zajlott, a meccsen pedig az egyetlen elfogadható eredmény a győzelem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.