Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2016. Január 22. 12:30, péntek | Helyi
Forrás: InfoEsztergom

Elismerte a legvitézebbeket a rögbi klub

Elismerte a legvitézebbeket a rögbi klub

Megválasztotta az Év játékosait az Esztergomi Vitézek Rugby SE, melynek elnöksége évadnyitó ülésen ismerte el a legjobbakat. Az egyesület idén a rögbi mellett öregfiúk labdarúgó és női kézilabda szakosztállyal bővül.

Katona Bianka (lány csapat), Kade Zalán (U10), Rácz Botond (U12), Visi Balázs (kadét), Suiogan Tímár (junior) és Volentér Tamás (felnőtt csapat) – a közös bennük pedig, hogy az Év játékosainak választotta őket az Esztergomi Vitézek Rugby SE januári évadnyitó közgyűlésén. A játékosokat az elnökség a tisztújítás és szakmai beszámolók mellett díjazták is tavalyi teljesítményük alapján.

Mindemellett pedig komoly terveket – köztük természetesen a bajnoki címvédést – tűzött ki célul az egyesület, amely ráadásul idén az Esztergomi Vasas öregfiúk labdarúgóival és a város női kézilabdázóival bővíti szakosztályait.

A rögbisek már el is kezdték az új idényre a felkészülést: az utánpótlás korosztályban az U10-es és 12-es csapatok Esztergomban, Budapesten és Székesfehérváron szerepelnek különböző teremtornákon az év elején. Mellettük a felnőtt alakulat már január 12-én megkezdte az edzéseket. A játékosok heti három tréninggel hangolnak a tavaszi szezonra. A játékosok jelenleg alapoznak, elsősorban futással, erőnléti edzésekkel és konditermi munkával készülnek. A kemény felkészülést követően aztán a Vitéz-játékosok márciusban két tesztmérkőzést játszanak: előbb a Zágráb, majd a Brno együttesei ellen lépnek pályára. A hazai bajnokság tavaszi idénye pedig március 26-án kezdődik, melynek nyitányaként a csapat a Szegedi Gorilláknak szeretne visszavágni az őszi vereségért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.