Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Augusztus 08. 07:55, péntek | Helyi
Forrás: Lenger

Elképesztő teljesítmény: esztergomi arany master fekvenyomásban - VIDEÓVAL

Elképesztő teljesítmény: esztergomi arany master fekvenyomásban - VIDEÓVAL

Aranyérmet nyert Fonyódi György az augusztus elsején Siófokon megrendezett Scitek Raw Power 2014 Fekvenyomó Kupán. Az esztergomi testnevelő tanár a Master 1V kategóriában diadalmaskodott.

Siófokon a Petőfi sétány adott otthont augusztus elsején a Magyar Erőemelő Profi Liga szervezésében a Scitek Raw Power 2014 Fekvenyomó Kupának. A megmérettetésen a Master lV kategóriában részt vett Fonyódi György is, az esztergomi testnevelő tanár pedig aranyérmet szerzett, amelyet az eredményhirdetésen Freimann Sándor a Magyar Profi Erőemelő Liga elnöke adott át az esztergomi masternek.

„Réz István (fotón: jobbra) testnevelési tanár, jó barátom, aki csoporttársam is volt testnevelés szakon a Szegedi Tanárképző Főiskolán, inspirált és hatott rám, hogy induljak el a versenyen. Ő tavaly profi világbajnok lett master 1V kategóriában” – fűzte hozzá Fonyódi György, aki a szenior úszóversenyek mellett ezúttal egy másik sportágban is óriási sikert ért el.

A VIDEÓ elérhető az RTVE honlapján a linkre kattintva!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT