Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2021. December 16. 08:49, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Ennyibe kerül most egy Christian Dior napszemüveg

Ennyibe kerül most egy Christian Dior napszemüveg

A Christian Dior napszemüvegek 40 és 50 000 Forint között vásárolhatók meg. Érdemes most a téli időszakban napszemüveget vásárolni, hiszen ilyenkor olcsóbban juthatunk hozzá a nagy márka termékeihez.

Mit lehet tudni a Dior napszemüvegekről?

Franciaországnak máig nagy befolyása van a divat világára. Ha valaki egy merész napszemüveget keres, akkor minden bizonnyal egy Dior szemüveget fog vásárolni, hiszen ezeknek a napszemüvegeknek a közös jellemzője, hogy merész megjelenést kölcsönöznek. 1969-ben a Dior volt az divatház, aki napszemüveg-kollekciót mutatott be a divatelitnek. A Dior első kollekciója a Dior Eyewear nevet viselte és a kollekció kreatív igazgatója Maria Grazia Chiuri volt. A luxus szemüvegek élvonalából soha nem hiányozhat a Dior, amely a kreatív és elegáns formatervezett napszemüvegekkel folyamatosan nyűgözi le vásárlóit. Az elegáns formatervezés mellett természetesen megfelelő védelemmel látnak el minden napszemüveget. A francia tervező által megálmodott, prémium kategóriás Christian Dior napszemüvegek most több helyen is akciós áron kaphatók. A Dior Bianca napszemüveg most szinte féláron vásárolható meg, amelyre még ma érdemes lecsapni. A napszemüveget a túlméretezett kerek formavilág jellemzi. A különleges keret első része átlátszó barna és borostyán árnyalatú, míg a napszemüveg szára aranyszínű fém és természetesen a piros lakkozott Dior logó is látható rajta. A lencsék árnyékoltak és szürke színűek, amelyek 100 százalékos UV védelmet biztosítanak. A Dior Revoluti napszemüveg a maga 49 milliméteres lencseszélességével és 100 százalékos UV védelmével szintén tökéletes választás lehet. A palládium színű keret és a szürke lencsék különleges külsőt kölcsönöznek viselőjüknek.

A francia divat egyik legnagyobb képviselője Christan Dior

Christian Dior 1905. január 21-én született Franciaországban, Granville városában. Az arisztokrata származású apa mosószerek eladásával foglalkozott. 5-en voltak testvérek 3 fiú és 2 lány. Christian Dior politikai pályára készült, de a művészetek sokkal jobban vonzották, így 1928-ban megnyitotta első galériáját. A válság, mint sokakat őket is megviselte, ekkor kezdte el a ruhaterveit papírra vetni. Robert Piquet mellett dolgozott tervező asszisztensként, majd katonai szolgálatba hívták. 1941-ben tért vissza és csatlakozott LucienLelong divatházához. 1946-ban megalapította saját divatházát Marcel Boussac segítségével. 1947. február 12-én mutatta be első kollekcióját és egyből beírta magát a divattörténelembe. Legelső kollekciója a LigneCorelle nevet kapta, de a Harper’sBazar főszerkesztője a New Look nevet adta a kollekciónak. Ez volt az a pillanat amikor minden lány a Dior modellje szeretett volna lenni, és ez ma sincsen másként. Dior alapstílusát megőrizve ma tehetséges tervezők viszik tovább a divatházat, amely ma is hatalmas sikernek örvend. A hírességek közül JenniferLaurence, NataliePortman és JenniferAniston is nagy tisztelője a divatmárkának. A széles termékpaletta csak egy részét képezik a napszemüvegek.

Még milyen napszemüvegeket vásárolhatunk meg akciós áron?

A Dior Diorastral női napszemüveg az elegáns szemüvegformát követi. Az aranyszínű fém keret a fekete betétekkel és a sötét lencsével egy klasszikus napszemüveg, amely mindig nyer. A DiorDirection2020-ban robbant be a piacra. A klasszikus vonalat képviselő napszemüveg szinte kötelező darabja minden hölgy ruhatárának. A könnyű műanyag keret rugalmas, így hosszabb élettartamot biztosít, emellett kényelmes viseletet is eredményez. A kék szín minden olyan hölgynek ajánlott, akik bevállalósak és bátrak, hiszen ezt magabiztos személyiségeknek ajánlja a divatház. A napszemüveg lencséi UV400 színtű védelemmel rendelkeznek. A Dior Reflected napszemüveg a stílusos hölgyek napszemüvege. Az egészen egyedi és értékes modell akár online azonnal is megvásárolható, így, ha ajándékba szánjuk akkor ne nagyon késlekedjünk, hiszen most sokkal olcsóbban érhető el a webáruházban. A karácsonyi időszak közeledtével egyre többen nézegetik a különleges napszemüvegeket, így most mindenki versenyt fut az idővel. Késlekedés esetén előfordulhat, hogy már nem sikerül lecsapni a hőn áhított darabra és így szerettünk a következő nyaraláskor nem viselhet trendi Dior napszemüveget.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 14. 16:44, vasárnap | PR

Inspiráló LED szalag világítás ötletek

A LED szalag világítás napjainkra az egyik legkeresettebb dekorációs fényforrássá nőtte ki magát.

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.

2022. Augusztus 09. 13:22, kedd | PR

Miért éri meg görkorizni a hétköznapokban?

Utánajártunk az egészségügyi előnyöknek.

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -