Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Hírek

2023. Január 21. 10:17, szombat | PR
Forrás: (x)

Esztergomi fejlesztő forradalmasítja az ügyviteli szoftverek piacát

Esztergomi fejlesztő forradalmasítja az ügyviteli szoftverek piacát

A Billzon innovációja végre elérhető a magyarországi vállalkozások számára, ráadásul erősen ajánlott is a jogszabálykövető NAV-integrációja miatt.

Lénárt Attila néhány évvel ezelőtt nagyot álmodott: egy olyan rendszert szeretett volna létrehozni, ami azoknak a vállalkozóknak nyújt segítséget, akik webshopot üzemeltetnek, egyúttal készletet is kezelnek, valamint érdeklődnek a vonalkód technikai megoldások után, mindezt átlátható ügyviteli folyamatokon keresztül. Az álom mára valóra vált a meglévő és a több száz jövőbeli ügyfél legnagyobb örömére!

Mit is kínál pontosan ez a szoftver?

A Billzon az a rendszer, ami nélkül ugyan lehet vállalati életet élni, de nem igazán érdemes. Hogy miért? Azért, mert a segítségével könnyedség, átláthatóság, ezeken keresztül pedig teljesítménybeli növekedés érhető el. A gazdasági válság sokakban riadalmat, félelmet generál. Az ideális ügyviteli háttér azonban konkrétan mentőmellényként funkcionálhat még a legnehezebb periódusokban is. Hogy hogyan? Úgy, hogy a rendszernek hála a cégek nyomon követhetik a bevételeiket, kiadásaikat, vagyis a költségvetés megtervezése hatékonnyá, eredményessé válhat. Az idő kulcsfontosságú tényező, így például ha a veszteségekre fény derül, úgy a lehetséges megoldások is napvilágot láthatnak. A pénzügyi jelentések, elemzések támogatásával a reakcióidő nagymértékben csökkenthető. Vagyis a vállalatvezetők gyakorlatilag rögtön reagálhatnak a piaci változásokra, ami az üzleti tevékenységekre vonatkozó döntéshozatalt is pozitívan befolyásolhatja.Íme néhány konkrétum!

A szoftver segítségével a raktármenedzsment, raktárirányítás vadonatúj mederbe terelhető, ahol egyetlen lényeges információ sem veszhet el a süllyesztőben. A folyamatos, precíz tájékozottság a siker kulcsa. A vonalkódos megoldások adatgyűjtők közbenjárásával szintén nagyban hozzájárulhatnak az átláthatósághoz és ahhoz a fajta könnyedséghez, ami az üzleti élet velejárójává válhat. Ugyanis a stressz, az idegeskedés nem „tartozékok”, hanem olyan következmények, amelyek szakmaisággal, rátermettséggel és optimális technológiai háttérrel egy az egyben elkerülhetőek.

A Billzon a számlázással, valamint a különböző, hasznos pénzügyi funkciók biztosításával is hozzájárulhat az eredményességhez és a költségvetés aprólékos nyomon követéséhez.

De itt még nincs vége, már ami a funkciók felsorolását illeti. Az online integrációk a futárszolgálatokkal (GLS, MPL), valamint a népszerű webshop-rendszerekkel (shoprenter, unas, woocommerce) szintén nem hagyhatóak figyelmen kívül.Összefoglalva mit is jelent az álomból valóság?

Egy olyan rendszert, amely kiemelkedő komplexitással büszkélkedik, hiszen a vállalatirányítás minden egyes területét lefedi. Az ügyviteli sorrend mindennek tetejében konkrétan az egyéni, vállalkozásra hangolt igényekre szabható, tetszés szerint paraméterezhető.

A havi, illetve éves csomagajánlatok között ténylegesen bárki megtalálhatja azt a konstrukciót, ami minden tekintetben megfelelő. Ráadásul a szakmai támogatás mind a bevezetés, mind a teljes előfizetés ideje alatt biztosított!

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 04. 09:53, hétfő | PR

Külföldi munkavállalás – rád hol várnak az álmaid?

A karrierünk során sokan játszunk el előbb-utóbb a gondolattal, hogy milyen lehet külföldön munkát vállalni. Sokan a valóságban is meglépik a váltást, a legtöbben azonban mindig csak álmodoznak és latolgatnak.

2023. November 28. 17:48, kedd | PR

Csődközelből az európai hódításig: így lett nemzetközi siker a 30 éves R-Water

Nagy Ervin 30 évvel ezelőtt édesapja akasztói szódásüzemében indította el azt a vállalkozást, amely ma évi egymilliárdos árbevétellel működik, és 13 országba szállít izotonóniás, sport- és vitaminitalokat.

2023. November 27. 17:09, hétfő | PR

Az okoskonyha fejlődése: Hogyan változtatják meg az intelligens technológiák a főzés élményét?

Az elmúlt évtizedek alatt a konyhatechnológia drámai átalakuláson ment keresztül, a hagyományos eszközöktől egészen a mai napig, ahol az intelligens eszközök és alkalmazások formálják a konyhai életet.

2023. November 22. 16:08, szerda | PR

A biztos tető: Útmutató a karbantartáshoz és javításhoz

A tető az egyik legfontosabb része az otthonunknak vagy üzleti ingatlanunknak, hiszen az biztosítja a védelmet az időjárás kiszámíthatatlan viszontagságaival szemben.