Városlista
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2023. Január 21. 10:17, szombat | PR
Forrás: (x)

Esztergomi fejlesztő forradalmasítja az ügyviteli szoftverek piacát

Esztergomi fejlesztő forradalmasítja az ügyviteli szoftverek piacát

A Billzon innovációja végre elérhető a magyarországi vállalkozások számára, ráadásul erősen ajánlott is a jogszabálykövető NAV-integrációja miatt.

Lénárt Attila néhány évvel ezelőtt nagyot álmodott: egy olyan rendszert szeretett volna létrehozni, ami azoknak a vállalkozóknak nyújt segítséget, akik webshopot üzemeltetnek, egyúttal készletet is kezelnek, valamint érdeklődnek a vonalkód technikai megoldások után, mindezt átlátható ügyviteli folyamatokon keresztül. Az álom mára valóra vált a meglévő és a több száz jövőbeli ügyfél legnagyobb örömére!

Mit is kínál pontosan ez a szoftver?

A Billzon az a rendszer, ami nélkül ugyan lehet vállalati életet élni, de nem igazán érdemes. Hogy miért? Azért, mert a segítségével könnyedség, átláthatóság, ezeken keresztül pedig teljesítménybeli növekedés érhető el. A gazdasági válság sokakban riadalmat, félelmet generál. Az ideális ügyviteli háttér azonban konkrétan mentőmellényként funkcionálhat még a legnehezebb periódusokban is. Hogy hogyan? Úgy, hogy a rendszernek hála a cégek nyomon követhetik a bevételeiket, kiadásaikat, vagyis a költségvetés megtervezése hatékonnyá, eredményessé válhat. Az idő kulcsfontosságú tényező, így például ha a veszteségekre fény derül, úgy a lehetséges megoldások is napvilágot láthatnak. A pénzügyi jelentések, elemzések támogatásával a reakcióidő nagymértékben csökkenthető. Vagyis a vállalatvezetők gyakorlatilag rögtön reagálhatnak a piaci változásokra, ami az üzleti tevékenységekre vonatkozó döntéshozatalt is pozitívan befolyásolhatja.Íme néhány konkrétum!

A szoftver segítségével a raktármenedzsment, raktárirányítás vadonatúj mederbe terelhető, ahol egyetlen lényeges információ sem veszhet el a süllyesztőben. A folyamatos, precíz tájékozottság a siker kulcsa. A vonalkódos megoldások adatgyűjtők közbenjárásával szintén nagyban hozzájárulhatnak az átláthatósághoz és ahhoz a fajta könnyedséghez, ami az üzleti élet velejárójává válhat. Ugyanis a stressz, az idegeskedés nem „tartozékok”, hanem olyan következmények, amelyek szakmaisággal, rátermettséggel és optimális technológiai háttérrel egy az egyben elkerülhetőek.

A Billzon a számlázással, valamint a különböző, hasznos pénzügyi funkciók biztosításával is hozzájárulhat az eredményességhez és a költségvetés aprólékos nyomon követéséhez.

De itt még nincs vége, már ami a funkciók felsorolását illeti. Az online integrációk a futárszolgálatokkal (GLS, MPL), valamint a népszerű webshop-rendszerekkel (shoprenter, unas, woocommerce) szintén nem hagyhatóak figyelmen kívül.Összefoglalva mit is jelent az álomból valóság?

Egy olyan rendszert, amely kiemelkedő komplexitással büszkélkedik, hiszen a vállalatirányítás minden egyes területét lefedi. Az ügyviteli sorrend mindennek tetejében konkrétan az egyéni, vállalkozásra hangolt igényekre szabható, tetszés szerint paraméterezhető.

A havi, illetve éves csomagajánlatok között ténylegesen bárki megtalálhatja azt a konstrukciót, ami minden tekintetben megfelelő. Ráadásul a szakmai támogatás mind a bevezetés, mind a teljes előfizetés ideje alatt biztosított!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 16:43, csütörtök | PR

K&H: kivárnak a vállalatok az innovációval

a hatékonyságnövelő digitalizáció a magas infláció nyertese

2023. Június 06. 10:44, kedd | PR

Itt a segítség beázás esetén!

A kárpit- és szőnyegtisztító egy kifejezetten sokoldalúan felhasználható eszköz. Nem csak ipari, hanem lakossági környezetben egyaránt hasznát veheti az ember még a legváratlanabb szituációkban is.

2023. Május 29. 09:13, hétfő | PR

Hogyan vedd rá magad az aktív testmozgásra? Praktikus tippek életmódválóknak!

Ha szeretnénk egészségesebben élni, akkor a rendszeres testmozgást sem hanyagolhatjuk. Azonban azok, akik megszokták a passzív életvitelt, komoly kihívásokkal szembesülhetnek, mikor ezen változtatni próbálnak.