Városlista
2023. február 1, szerda - Ignác

Hírek

2023. Január 21. 10:17, szombat | PR
Forrás: (x)

Esztergomi fejlesztő forradalmasítja az ügyviteli szoftverek piacát

Esztergomi fejlesztő forradalmasítja az ügyviteli szoftverek piacát

A Billzon innovációja végre elérhető a magyarországi vállalkozások számára, ráadásul erősen ajánlott is a jogszabálykövető NAV-integrációja miatt.

Lénárt Attila néhány évvel ezelőtt nagyot álmodott: egy olyan rendszert szeretett volna létrehozni, ami azoknak a vállalkozóknak nyújt segítséget, akik webshopot üzemeltetnek, egyúttal készletet is kezelnek, valamint érdeklődnek a vonalkód technikai megoldások után, mindezt átlátható ügyviteli folyamatokon keresztül. Az álom mára valóra vált a meglévő és a több száz jövőbeli ügyfél legnagyobb örömére!

Mit is kínál pontosan ez a szoftver?

A Billzon az a rendszer, ami nélkül ugyan lehet vállalati életet élni, de nem igazán érdemes. Hogy miért? Azért, mert a segítségével könnyedség, átláthatóság, ezeken keresztül pedig teljesítménybeli növekedés érhető el. A gazdasági válság sokakban riadalmat, félelmet generál. Az ideális ügyviteli háttér azonban konkrétan mentőmellényként funkcionálhat még a legnehezebb periódusokban is. Hogy hogyan? Úgy, hogy a rendszernek hála a cégek nyomon követhetik a bevételeiket, kiadásaikat, vagyis a költségvetés megtervezése hatékonnyá, eredményessé válhat. Az idő kulcsfontosságú tényező, így például ha a veszteségekre fény derül, úgy a lehetséges megoldások is napvilágot láthatnak. A pénzügyi jelentések, elemzések támogatásával a reakcióidő nagymértékben csökkenthető. Vagyis a vállalatvezetők gyakorlatilag rögtön reagálhatnak a piaci változásokra, ami az üzleti tevékenységekre vonatkozó döntéshozatalt is pozitívan befolyásolhatja.Íme néhány konkrétum!

A szoftver segítségével a raktármenedzsment, raktárirányítás vadonatúj mederbe terelhető, ahol egyetlen lényeges információ sem veszhet el a süllyesztőben. A folyamatos, precíz tájékozottság a siker kulcsa. A vonalkódos megoldások adatgyűjtők közbenjárásával szintén nagyban hozzájárulhatnak az átláthatósághoz és ahhoz a fajta könnyedséghez, ami az üzleti élet velejárójává válhat. Ugyanis a stressz, az idegeskedés nem „tartozékok”, hanem olyan következmények, amelyek szakmaisággal, rátermettséggel és optimális technológiai háttérrel egy az egyben elkerülhetőek.

A Billzon a számlázással, valamint a különböző, hasznos pénzügyi funkciók biztosításával is hozzájárulhat az eredményességhez és a költségvetés aprólékos nyomon követéséhez.

De itt még nincs vége, már ami a funkciók felsorolását illeti. Az online integrációk a futárszolgálatokkal (GLS, MPL), valamint a népszerű webshop-rendszerekkel (shoprenter, unas, woocommerce) szintén nem hagyhatóak figyelmen kívül.Összefoglalva mit is jelent az álomból valóság?

Egy olyan rendszert, amely kiemelkedő komplexitással büszkélkedik, hiszen a vállalatirányítás minden egyes területét lefedi. Az ügyviteli sorrend mindennek tetejében konkrétan az egyéni, vállalkozásra hangolt igényekre szabható, tetszés szerint paraméterezhető.

A havi, illetve éves csomagajánlatok között ténylegesen bárki megtalálhatja azt a konstrukciót, ami minden tekintetben megfelelő. Ráadásul a szakmai támogatás mind a bevezetés, mind a teljes előfizetés ideje alatt biztosított!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 31. 15:55, kedd | PR

Új év, új kezdet, új munkahely? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak a munkahely váltás előtt!

Sokan kötik valamilyen dátumhoz, születésnaphoz vagy egy új esztendő kezdetéhez az életüket tudatosan érintő változásokat.

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát

2023. Január 26. 18:37, csütörtök | PR

Díjat nyert a VALMAR #challenge

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala.

2023. Január 26. 11:24, csütörtök | PR

Már nézhető a Vikingek: Valhalla 2 évada a Netflixen

A történelmi filmek rajongói imádták a normannok és az angolszászok összecsapásának történetét a Vikingek című tévésorozatban.