Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. November 25. 07:30, péntek | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu/Koller József

Év játékosaival harmadikként várja a folytatást a Vitéz-sereg

Év játékosaival harmadikként várja a folytatást a Vitéz-sereg

Harmadik helyről várja a tavaszi folytatást az Esztergomi Vitézek felnőtt csapata a bajnokságban. Az őszi szezonban a fiatalok egyre érettebb játékot mutatnak, közülük pedig többen is az év játékosai lettek idén.

Augusztusban kezdte el a bajnoki felkészülést az Esztergomi Vitézek RAFC régi-új edző Sölösi László vezetésével. Szeptember elejétől pedig a dél-afrikai Zwelakhe Sodladla játékos-edzőként kapcsolódott be a szakmai munkába. A felkészülési mérkőzéseken jól szerepelt a csapat, a Batta ellenében kétszer is nagyarányú győzelmet szereztek a fiúk, és a mutatott játék is az elvárásoknak megfelelően alakult.

A bajnoki küzdelmek során a Kecskemét ellen csak pontrúgások döntöttek a KARC javára. A Székesfehérvár, Szeged, Százhalombatta elleni mérkőzéseket nagy pontkülönbségű győzelmekkel zárta a Vitéz-sereg. Az utolsó Exiles elleni meccsen pedig a sok sérült ellenére is nagyszerűen helytáll az együttes, és minimális különbséggel maradt csak alul.

Így jelenleg a tabella harmadik helyéről várhatja a tavaszi rajtot a Vitéz-alakulat. Az eddigiek alapján látszik, hogy a fiatalok tavasszal még érettebb játékra lehetnek majd képesek és várhatóan bele tudnak szólni a bajnoki végkimenetelbe. Mindemellett az Esztergomi Vitézek játékosai közül többen kaptak jelölést az idei, év legjobb játékosa megtisztelő címre. Köztük a férfi 7-es kategóriában Stiglmayer Márk. Mellette a Magyar Rögbi Szövetség idén is megválasztotta a szövetségi kapitányok szavazatai alapján az év utánpótláskorú játékosait: az U18 15-ös rögbi kategóriában Suiogan Timár lett a legkiválóbb, míg az U18 7-esben Ágotai Ákos. Az U16 7-es rögbi legjobbja pedig Visi Balázs lett.


Az őszi fordulóban az alábbi játékosok szerepeltek a csapatban:
Rácz Regő, Gódor András, Swelakhe Sodladla, Németh Gábor, Suiogan Timár, Suiogan Károly, Sovány Erik, Gyurcsik Mózes, Joel Jimenez, Kiss István, Mándoki Martin, Volentér Tamás, Jámbor Attila, Koller Zoltán, Ágotai Ákos, Remsik József, Csákvári Gábor, Nagy Roland, Stiglmayer Márk, Szakály Ádám, Heckel Zoltán, Raul Zaiba, Sölösi Dáriusz, Kiss Kornél, Csombok Erik és Köbl István.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.