Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Július 01. 09:47, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Ezüst-Vitézek, nyitó Aquasziget, támogatott diákmunka – Heti hírek

Ezüst-Vitézek, nyitó Aquasziget, támogatott diákmunka – Heti hírek

Hajszálon múlott a 12. Vitéz-bajnoki cím a szombati döntőben… Újranyit július 5-én az Aquasziget… Támogatott nyári diákmunka Esztergomban és Dorogon… Indul a Student Police program Esztergomban… Hírösszefoglaló!

Hajszálon múlott a 12. Vitéz-bajnoki cím – kikapott Esztergom - FOTÓK
Az utolsó másodpercben érvénytelennek minősített Vitéz-cél miatt kapott ki végül az esztergomi rögbicsapat a Prímás-szigeti pályán rendezett bajnoki döntőben szombaton a Battai Bulldogok ellen.

Nyit az Aquasziget
Újranyit július 5-én az esztergomi Aquasziget Wellness és Gyógyászati Központ, olvasható az élményfürdő közösségi oldalán.

Újranyit az esztergomi élményfürdő

Támogatott nyári diákmunka Esztergomban és Dorogon
Százhúsz esztergomi és dorogi diák nyári munkáját támogatja a kormány. Cél, hogy minél több helyi fiatal dolgozhasson az önkormányzatoknál és cégeiknél. A tanulók a munkaügyi központokban jelentkezhetnek a lehetőségre.

Indul a Student Police program Esztergomban
Önkéntes nyári idegenforgalmi diákrendőrök segítik a turisták felvilágosítását és a bűncselekmények megelőzését Esztergomban hétfőtől. A programot a megye több területén is megszervezi a megyei főkapitányság.

Nyitnak a nemzeti dohányboltok
Több mint 5000 nemzeti dohánybolt nyílik meg, július 15-től pedig már csak ezekben lehet dohányárut kapni Magyarországon.

Világhírű musical Esztergomban és Dorogon
A világhírű Rebecca - A Manderley-ház asszonya című musicallal lépnek színpadra az Árpád-házi Szent Erzsébet Színjátszó Társulat tagjai Esztergomban, majd azt követően Dorogon.

Rebecca musical Esztergomban és Dorogon

Esztergom is küzdhet az Év Szállása címért
Online verseny indult az Év Szállása, az Év Turisztikai Központja és az Év Feltörekvő Turisztikai Központja címekért Magyarországon. A nyaralási szezon végéig szavazhatunk akár Esztergomra és esztergomi szálláshelyekre.

Csalók, trükkösök kihasználják az árvizet - Lakossági felhívás
Felhívja a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatala mindenki figyelmét, hogy az árvízzel sújtott területek csalók, trükkösök jelenhetnek meg különféle helyreállítási munkálatokra hivatkozva.

Keressük a nyár legjobb pillanatát! JÁTÉK
Ismét játékra hívjuk az esztergomiakat és a környékbelieket! Küldje be a legjobb nyári pillanatáról készült fotóját és nyerjen kétszemélyes belépőt az esztergomi Szent István Napi Zenei Fesztiválra és Bornapokra!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.