Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2012. Március 21. 07:17, szerda | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Farkas Norbert óriási aranya

Farkas Norbert óriási aranya

Farkas Norbert nyerte meg a 2012-es magyar bajnoki címet óriás-műlesiklásban, miután az innerkremsi versenyen hét tizeddel utasította maga mögé a mezőnyt.

Megvédte országos bajnoki címét óriás-műlesiklásban Farkas Norbert, aki az ausztriai Innerkremsben zajló viadalon 1:56.71 perc alatt teljesítette a két futamot, és több mint hét tizedet vert a második helyezett Bujtás Csabára.

„Először rendezték meg itt a bajnokságot, nem ez volt a világ legnehezebb pályája, de azért rutinból sem lehetett végigmenni rajta – mondta a futamot követően a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő síző. – A hó kásás volt, mert nem csupán otthon, de itt, Ausztriában is jó idő van. Az első futamot négy tizeddel nyertem meg, ehhez tettem még hozzá hármat a másodikban. Nem volt tökéletes futam, kisebb hibákat elkövettem, de nagyon boldog vagyok, hogy megvédtem a címemet.”

Norbival kapcsolatban manapság nagy kérdés, hogy bírja a műtött keze a megpróbáltatásokat, nos, mint kiderült, ezzel nem volt probléma. „Fájdalom nélkül tudtam végigmenni a pályán, még a rajtolásnál sem zavart igazán. A keddi szlalom nagyobb kérdés, ott azért sokkal többször találkozik majd a kapukkal. A botot szerintem a Szerbiában jól bevált módon rögzítjük majd a kezemhez, igyekszem ott is megvédeni a címemet” – fogadkozott Farkas Norbert.

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 09:31, csütörtök | Sport

Bajnokok Ligája - Itt vannak a már nyolcaddöntőbe jutott csapatok

A labdarúgó Bajnokok Ligája 5. fordulójának szerdai játéknapja után már tizenegy csapat biztosította helyét a nyolcaddöntőben.

2023. November 29. 17:26, szerda | Sport

Konferencia-liga - Szerbiában nagyot léphet a továbbjutás felé a Ferencváros

A Ferencváros csütörtökön nagy lépést tehet a továbbjutás felé, amennyiben legyőzi a Cukaricki csapatát Leskovacban a labdarúgó Konferencia-liga ötödik fordulójában.

2023. November 28. 13:32, kedd | Sport

EURO-2024 - Hétfőn indul a jegyigénylés

Két nappal a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság csoportjainak szombati sorsolását követően, jövő hétfőtől lehet jegyet igényelni a kontinensviadalra.

2023. November 27. 14:20, hétfő | Sport

Hosszú Katinka visszatér és megcélozza a hatodik olimpiáját

Visszatér a versenyzéshez Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó, akinek fő célja, hogy jövő nyáron, Párizsban, a hatodik ötkarikás viadalán is ott legyen - írta hétfőn az Index.