Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2021. Augusztus 03. 15:49, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Hagyomány teremtő rendezvény Hajdúdorogon!

Hagyomány teremtő rendezvény Hajdúdorogon!

2021.07.24-én Hajdúdorogon egy nagyon szép környezetben került elsőként megrendezésre az Amatőr Strandfoci Bajnokság.

A helyszín a városi strandfürdő volt, mely közel 7 hektáros területen tanmedencével, gyermek- és gyógymedencével várja az ide látogatókat. A bajnokságon a 8 nevezett csapat mellett a Prémium Média Válogatott is képviseltette magát Földesi János volt honvéd játékos, válogatott labdarugó, a Média válogatott vezetője Haagen Imre színész, - énekes, Katus Attila világ és- európa bajnok sportoló, életmód tanácsadó, aerobik szakedző, Kerekes Zsombor válogatott labdarugó, Nagy Zsolt a debreceni Labdarugó Akadémia edzője, és végül, de nem utolsósorban Palcsó Tamás énekes személyében.

A mérkőzéseket közös bemelegítés előzte meg Katus Attila hatszoros Vb sportaerobik edzővel, aki Best Body aerobik óráját követően a strand homokkal feltöltött pályáján folytatta a játékot, ahol kezdetét vette a bajnokság, melyet egy rövid szünet erejéig megszakította színpadi produkciójával Haagen Imre színész énekes, aki egy dallal köszöntötte a jelenlévőket és a város polgármesterét Horváth Zoltánt, aki a napokban ünnepelte születésnapját.

Ezt követően már indult is az izgalmas összecsapás a helyi játékosok és a kihívó Prémium média válogatott csapata között, utóbbi csapatot erősítette többek között a város polgármestere, aki egy sikeres gólpasszal járult hozzá a 3:1 es média győzelemhez. Polgármester úr nem titkolta, hogy hagyományt szeretnének teremteni a strandfoci bajnoksággal, családi nappal, ahol bár a foci állt a középpontban, de igyekeztek különböző színes programokkal emlékezetesebbé tenni a jelenlevőknek a rendezvényt itt a hajdúdorogi strandfürdő területén, mely a tervek szerint hamarosan megújul.

A szervező Szabó-Rékasi Mónika települési képviselő pár mondatban mesélt arról, hogy egy álom valósult meg ezzel a családi nappal, mely a városról, a közösségi együttlétről, a sport szeretetéről hivatott szólni. Képviselőasszony megemlítette többek között azt is, hogy a városban a pandémia időszaka alatt példa értékű volt az összefogás, az egymás segítése, ezzel is bizonyítva, hogy Hajdúdorogban az emberek összetartozása erős alapokon áll.

A rendezvényen tiszteletét tette Dr. Tiba István országgyűlési képviselő úr, aki számára elsődleges feladat, hogy segítse a települések munkáját, amelyet immár 2002 óta végez, 2014 óta pedig a körzet képviseletét látja el. Véleménye szerint Hajdúdorog nagy fejlődés előtt áll, és hogy a polgármester Horváth Zoltán személyében egy olyan vezető áll a város élén, aki a város feladatain kívül szívügyének tekinti, hogy az elszármazott fiatalokat visszahívják, és bevonják a város intézményeinek, civil szervezeteinek munkájába. A képviselő úr beszélt arról is, hogy mindig szívesen vesz részt a különböző eseményeken, hiszen számára ugyanolyan fontos, hogy az általa képviselt települések közösségi életében aktívan is szerepet vállaljon, akár ahogyan itt Hajdúdorogon szurkolóként a pálya széléről is tette.

Reméljük jövőre ugyan itt találkozunk, és egy ugyan ilyen jól szervezett, remek hangulatú igazán családias napot töltünk együtt!

Szerző: Fehér Krisztina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.