Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Június 30. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Hajszálon múlott a 12. Vitéz-bajnoki cím – kikapott Esztergom - FOTÓK

Hajszálon múlott a 12. Vitéz-bajnoki cím – kikapott Esztergom - FOTÓK

Az utolsó másodpercben érvénytelennek minősített Vitéz-cél miatt kapott ki végül az esztergomi rögbicsapat a Prímás-szigeti pályán rendezett bajnoki döntőben szombaton a Battai Bulldogok ellen.

Óriási várakozás előzte meg a szombati bajnoki döntőt, melynek az esztergomi RCH pálya adott otthont. A rögbinap főeseményén az Esztergomi Vitézek csaptak össze a Battai Bulldogokkal az Extraliga fináléjában. A találkozón rendkívül nagy izgalmakat és elképesztően kemény csatát hozott, melyet végül a Battai Bulldogok nyertek meg 25-21-re. Az Esztergomi Vitézek a meccsen volt, hogy 10 ponttal is vezetettek, sőt az utolsó másodpercben éppen a találkozó lefújása előtt egy célt is vitt a csapat, mellyel 26-25-re módosította az eredményt, ám a játékosok és az esztergomi szurkolók örömének a játékvezető hamar véget vetett, miután szabálytalan előrepasszolás miatt érvénytelenítette a célt. Ezzel pedig a Battai Bulldogok ötödször nyerték meg a bajnokságot.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.