Városlista
2021. október 16, szombat - Gál

Hírek

2021. Szeptember 30. 12:00, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Három apró tipp, amivel azonnal változtathatsz az életmódodon

Három apró tipp, amivel azonnal változtathatsz az életmódodon

Valami nem kerek az életeddel? Szeretnél változtatni, újítani, frissíteni az unalmassá vált hétköznapokon. Ne agyald túl a dolgot, ne halasztgasd a rajtot, kezd el azonnal. Mutatjuk, hogyan!

- Sportolás

Fontos hangsúlyozni, hogy ebben az írásban nem akarjuk feltalálni a spanyolviaszt, csupán rámutatunk: ha akarod, azonnal változtatni tudsz az életeden. Tényleg. Az első pontban mindjárt rá is térünk a sportolásra, amely ha hiszed, ha nem, néhány alkalom után hatalmas hatással lehet a mindennapjaidra. Kezdj el tehát rendszeresen mozogni! Nincs rá időd? Dehogynem! Ne a telefont nyomkodd, vagy a tévét bámuld, menj el inkább sétálni, futni, kerékpározni. A tested hálás lesz érte, de a lelkedre is jó hatást gyakorol majd az újítás. Hogy ehhez felszerelés kell? Futócipő, esetleg kerékpár? Nézz szét az Alza kínálatában, vásárolj be pillanatok alatt, majd hangolódj a kezdésre!

- Táplálkozás

Megmondtuk, semmilyen varázslatot nem mutatunk, csak a jól ismert tényeket ismételjük el, hátha ráébredsz, mennyire egyszerű is ezeket beépíteni az életedbe. Igen, az egyik sarokpont a táplálkozás. Ha egészséges ételeket eszel, jobban érzed majd magadat a bőrödben. Ez ilyen egyszerű. Ne persze nem rögtön: nem elég megenni egy almát, hogy azonnal megváltozzon körülötted minden, de kezdésnek például tökéletes. Minden mást megtalálsz a neten, hidd el, gyorsan bele tudsz majd jönni a gasztronómiai stílusváltásba.

- Minőségi idő

Ez is nagyon fontos: keresd a minőségi időtöltést lehetőségét, amikor csak teheted. Ha egy átlagos, napi nyolc órás munkahelyen dolgozol, a napod jelentős részéről sajnos más rendelkezik, a szabadidődet ezért minél hatékonyabban ki kell használnod. Mire gondolunk? Az okostelefon nyomkodása, a közösségi média és a tévé bámulása helyett játssz a gyermekeddel, látogasd meg a szüleidet, olvass el egy könyvet, esetleg szunyókálj egyet délután. Csinálj már ma egy olyan dolgot, ami megmelengeti a lelked, majd ezt az egészet tedd általánossá, mindennapivá. Hatalmas lesz a változás, meglátod!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 07. 16:06, csütörtök | PR

Milyen mosógépet érdemes választanom?

A címben szereplő kérdésre keressük a választ. Néhány egyszerű, de hasznos tippel igyekszünk segíteni a kiválasztást, hogy a mosás gondtalan és hatékony lehessen.