Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2022. November 01. 08:37, kedd | PR
Forrás: (x)

Így válaszd ki az árban is legjobb matracot

Így válaszd ki az árban is legjobb matracot

Segítünk a fontos szempontok meghatározásában.

A megfelelő matrac kiválasztása nagy lépés a jobb alvás felé. Az új ágy vásárlása azonban egyéni fo-lyamat: ami valakinél beválik, nem biztos, hogy másnál is be fog.

A megfelelő termék felkutatásakor többről van szó, mint pusztán az árcímkéről. Más tényezők is befolyá-solhatják, mennyire válik be számodra az ágy. Mivel rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, a lista szűkítésé-ben segít, ha tudod, milyen matrac számodra a legjobb.

1. lépés: Valóban szükséged van egy új matracra?

Sokan néhány év után ágyat cserélnek, és ez teljesen rendben is van, ha megengedhetik maguknak. Az ágy vásárlása nem kis befektetés, ezért jó, ha tisztán látjuk, mikor jött el az ideje.

Legalább hét évente azonban érdemes lecserélnünk a matracot is. Természetesen ez függ az ágy anyagának minőségétől és attól is, hogy az évek során milyen hatékonyan tudtuk karban tartani. A minőségi anyagok néhány évvel meghosszabbíthatják a termék élettartamát. Ha azonban ébredés után hát- vagy nyakfájdalmat érzel, akkor gondolkodj el a matracváltáson.

2. lépés: Határozd meg a költségvetésedet

Az új matracra fordítandó összeg meghatározása fontos lépés. Az ágyak mindenféle árkategóriában kap-hatók, így a jó hír, hogy valószínűleg találsz majd kedvedre valót, ami egyúttal megfizethető is, akár a most 30 éves RS Bútor kínálatában is.

Érdemes az online vásárlás mellett dönteni, így az ügyfelek egy harmadik fél helyett közvetlenül a gyártótól vásárolhatnak. Ez csökkenti a költségeket, és a fogyasztók alacsonyabb áron férhetnek hozzá a felső kategóriás matracokhoz.

A több pénz ugyanakkor nem feltétlenül jelent jobb minőséget. Ha úgy gondolod, hogy az online lehetősé-gek némelyike gyengébb minőségű, mint a bolti, akkor jó eséllyel tévedsz: az üzletek ugyanis akár 1000 százalékkal is növelhetnek az árakon.

Fontos azonban, hogy ne a legolcsóbb megoldást válaszd – ez alapszabály a legtöbb online vásárolt ter-mék esetében.

3. lépés: Válassz belső rugós vagy hibrid matracot!

A matrac típusának és anyagának megválasztása során egyre fontosabbá válik a személyes preferencia. Fontold meg az egyes változatok előnyeit és hátrányait, és azt, hogy megfelelnek-e az igényeidnek! Íme, a leggyakoribb lehetőségek a piacon:

A belső rugós a leghagyományosabb matracforma. A tekercseket és a tetején habrétegeket tartalmazó hib-ridek szintén a belső rugós kategóriában helyezkednek el, bár eltérnek a hagyományos felépítéstől.

A szabványos belső rugós ágy vásárlásának egyik fő előnye, hogy ez az egyik legolcsóbb lehetőség a piacon. A rugós ágyak rendkívül tartósak. Mivel a rugók jellemzően különböző típusú fémekből készülnek, hosszú évekig megőrzik alakjukat.

Végül, a tekercsek közötti tér nagysága jól keringeti a levegőt a hűvösebb éjszakai alvás érdekében.

Címkék: bútor, matrac

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 30. 14:01, szerda | PR

Gazdaságos fűtési tippek a Kazán WebShoptól

Talán soha nem volt még olyan fontos, hogy gazdaságosan fűtsük otthonunkat, mint most. A megemelkedett energia- és gázárak mindenkit gondolkodásra késztetnek, különösen most, közvetlenül a téli hónapok előtt.

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 25. 10:34, péntek | PR

Ha van weboldalad, ezt 2023-ban meg kell tenned

Időben fel kell készülnöd a jövő évre, ha van weboldalad, vagy webshopod és nem csak Esztergom környékén, de országosan számítasz forgalomra.

2022. November 25. 10:33, péntek | PR

6 hely, ahol mindenképpen készíts fotót, ha Las Vegasban jársz

Napjainkban a közösségi oldalak népszerűsége töretlen. Ha te is szereted kitenni ezekre a legjobban sikerült képeidet, akkor mutatjuk is, hogy hol, milyen helyeken készíts képet, ha Las Vegasban jársz!