Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2022. Június 23. 15:23, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Ismered a népszerűbb szimbólumokat az online slot játékból?

Ismered a népszerűbb szimbólumokat az online slot játékból?

A leggyakrabban használt szimbólumok az online nyerőgépes játékokban

Az online kaszinó világ akkora mértékben fejlődik napjainkban, hogy a játékok minősége és sokszínűsége a ma elérhető lehetőségekkel pár évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt. Bár az online kaszinók még mindösszesen huszonpár éve elérhetőek a magyar közönségnek, azóta évről évre kaptunk valami újdonságot ha játékosként időt töltöttünk egy ilyen felületen.

Akár a bónuszokról akár a funkciókról és lehetőségekről van szó, nagyszerű újdonságok jelentek meg tehát az online kaszinók világában.

Külön érdemes megemlíteni például azt, hogy amíg az online kaszinók első éveiben még alig 1 - 2 nyerőgép volt elérhető a piacon, azok is befizetés nélkül alap funkciókkal, addig ma már több száz játék közül választhatunk 1 - 1 külön online kaszinó felületén ha nyerőgépek érdekelnek. A játékok pedig szinte minden témát és stílust fel ölelnek így akármi is érdekel megtalálhatod a legjobb lehetőségeket.

Arra az esetre pedig, ha szeretnéd a hagyományos kaszinók világát egy kis modernitással ötvözni, az online kaszinókban elérhető klasszikus nyerőgépeket javasoljuk. Itt találkozhatsz a leggyakrabban használt szimbólumokkal, ami a nyerőgépek világában használatban van.

A leggyakrabban használt szimbólumok

Ha a nyerőgépeket említjük, valószínűleg neked is - ahogy a legtöbb embernek azonnal a cseresznye, harang és a kártyák szimbólumai ugranak be. Ez azért van, mert az első slot játékok csak ilyen szimbólumok mellett voltak elérhetőek, és azóta is a slot játékok világát szimbolizálják. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legnépszerűbb, azaz leggyakrabban használt szimbólumokat ezekből a játékokból, és mellékeltük pár érdekességet is róluk.

A szuperhősök világa

Amennyiben az egyik napjainkban legnépszerűbb szimbólumot szeretnénk említeni, érdemes pár szót ejtenünk a szuperhősökről. Népszerűségük egyébként főként annak köszönhető, hogy a meglévő rajongó táboruk mellett általában új - a szuperhőstől független játékosokat is könnyen bevonzanak ezek a játékok minőségüknek köszönhetően.

Ebben a kategóriában egyébként a Marvel hősöktől egészen a Fekete Párducig mindent megtalálhatunk, így ha szuperhős rajongók vagyunk szinte biztos hogy találhatunk magunknak olyan játékot amit szívesen játszunk majd.

A rosszfiúk

Arra az esetre pedig, ha nem épp a hősök oldalán állnánk, lehetőségünk van arra is, hogy Joker életétől kezdve bármelyik rosszfiú napjait kipróbálhassunk 1 - 1 pörgetés erejére. A gonosztevők természetesen minden témából megtalálhatóak, így akármi is a tervünk, találhatunk hozzá egy menő nyerőgépet.

Állatok

Valószínűleg nem is kell említenünk, hogy az állatok központi szereplők a nyerőgépek világában. A legkisebb kisbogártól egészen a rég kihalt állatfajtákig mindenféle slot játékot találhatunk. Ezek lehetnek a legaranyosabb nyerőgépek is, de akár horror játékok formájában is találkozhatunk velük. Természetesen a kedves kis erdei állatok szimbólumai azok, amik a leginkább elnyerik az emberek figyelmét és tetszését a ma elérhető online kaszinók felületén.

Sokszor találkozhatunk egyébként afrikai állatok szimbólumaival is, így például zsiráfos slot játékből több listányit is találhatunk, de akár majmosból is.

A gyümölcsös szimbólumok

Ahogy azt már fent is említettük, a gyümölcsös nyerőgépek azok, amelyek a legnépszerűbbek szerte a világon az online kaszinók felületén. Ezek a szimbólumok azóta léteznek hogy a nyerőgépek is, így biztosak lehetünk benne hogy a jövőben is nagyszerű népszerűségnek örvendenek majd. A gyümölcsös szimbólumok között szinte bármit megtalálhatunk manapság már különböző stílusban és animáció mellett, de azért még ma is vannak kedvencek a játékosok között.

A legelterjedtebb természetesen cseresznye, dinnye, szőlő és a narancs, de azért jócskán találhatunk banános nyerőgépet is.

A legnépszerűbb gyümölcsös nyerőgépek:
● Grand Spinn
● Fruit Shop
● Fruit Spin
● Very Fruit

Ékszerek a nyerőgépes játékokban

Természetesen nem szabad szó nélkül elmenni az ékszerek mellett sem, amelyek főként a drágakövek és gyémántok formájában jelenik meg az online slot játékok világában. Ma már több száz ékszerekre épülő játékokat találhatunk, és akár a drágakövek akár bármelyik stílusú játék érdekel, szinte biztos hogy találsz olyan ami erre a témára épül.

Általában a megértésük is egyszerű: minél többet ér a megjelenő szimbólum, annál nagyobb nyereményeket biztosít. De sok esetben elég annyit figyelned, hogy melyik csillog a legjobban.

Egyiptom és az istenek

A másik fontos téma, ami gyakran megjelenő elem a nyerőgépek világában az Egyiptomra és a különböző istenekre vonatkozó játékok, amik egyébként egyre divatosabbak a világban. Kleopátra például különösen nagy népszerűségnek örvend, de megemlíthetjük itt Indiana Jones -t is. A hangaláfestés és a bónuszjátékok pedig ebben a stílusú játékban az egyik leghangulatosabbak, így ha érdekel a nyerőgépek világa mindenképpen érdemes kipróbálnod legalább egyet a játékok közül.

A ma elérhető szimbólumok

Azt mondhatjuk tehát, hogy akármilyen szimbólum és téma érdekel szinte biztos hogy találhatsz olyat ami elnyeri a tetszésed ha az online kaszinók világa érdekel. Akár a klasszikus gyümölcsös vagy épp kártyás szimbólumokról van szó, akár a modernebb, például szuperhősös lehetőségekről érdemes viszont megemlíteni, hogy csak olyan játékkal érdemes játszani ami megbízható háttérrel rendelkezik, így csak olyan kaszinó felületén ami rendelkezik a tőle várt engedélyekkel.

Épp ezért, ha még új vagy érdemes megbízható forrásból tájékozodnod, és a legnépszerűbb magyar online elérhető kaszinók közül választanod.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 11:44, péntek | PR

Szerencsejáték az otthon kényelméből

Manapság már rengeteg dolgot megtehetünk anélkül, hogy el kellene hagyni otthonunkat. Az internet olyan lehetőségeket nyitott meg mindenki számára, amiről néhány évtizeddel ezelőtt még álmodni sem mertünk.

2022. Június 27. 14:19, hétfő | PR

A CE-Connector felkészítő szakaszának vége egyben egy ígéretes új fejezet kezdete

A következő 3 évben a hangsúly az üzleti angyalok bevonásán túl az egyetemi innovációs központokkal, az NKFIH HSUP programjával és nagyvállalatok fókuszált innovációs programjaival való együttműködésen lesz.

2022. Június 24. 18:21, péntek | PR

Milyen kocsmai nyerőgépek érhetőek el online?

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi mindent találhatunk az interneten, ha egy kicsit kutatunk.