Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Július 07. 08:57, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Kedvenc város, veteráncsodák, bankautomatás tolvajok – Heti hírek

Kedvenc város, veteráncsodák, bankautomatás tolvajok – Heti hírek

Magyarország 10 kedvenc kisvárosa közt Esztergom, Gyönyörű veteráncsodák, Megújul a TK és Térinformatikai Laboratóriummal bővül, Végső búcsú Grosics Gyulától Dorogon, Bankautomatákat machinálva loptak. Hírösszefoglaló

Magyarország 10 kedvenc kisvárosa – Esztergom is köztük
Esztergom is Magyarország 10 kedvenc városa között van, ez derült ki ugyanis az Utazz másképp olvasóinak szavazatai alapján. Több mint 4000 voks szerint nem hiányozhatunk erről a listáról.

Gyönyörű veteráncsodák Esztergomban - FOTÓK
Tizedik alkalommal rendezte meg múlt szombaton az Esztergomi Járműtörténeti Club hagyományos Veterán Jármű Találkozóját Esztergomban. Fotógaléria!

Gyönyörű veteráncsodák Esztergomban - FOTÓK

Megújul a TK és Térinformatikai Laboratóriummal bővül
Korszerűsítik a köznyelvben továbbra is tanítóképzőként emlegetett esztergomi intézmény épületét és kollégiumát is, sőt a fejlesztés mellett egy 3D Térinformatikai Laboratóriummal is bővül.

Végső búcsú Grosics Gyulától Dorogon is - FOTÓK
Megemlékezést tartott a Dorogi Futballpálya főbejáratánál Grosics Gyuláról múlt hétfőn a Fidesz Dorogi Szervezete. Az Aranycsapat legendás kapusa június 13-án, nyolcvannyolc évesen hunyt el.

Bankautomatákat machinálva loptak a Dunakanyarban
Beragasztották több bankautomata pénzkiadó nyílását, és végül így lopták el az áldozatok pénzét. A rendőrség keresi az elkövetőket.

Víz-kincsek Esztergomban - látványraktár ősztől a Duna Múzeumban
Uniós támogatással indultak el a Magyar Környezetvédelmi és Vízügyi Múzeumban – ismertebb nevén az esztergomi Duna Múzeumban – a Víz-kincs-tár projekt keretében megvalósuló látványraktár kivitelezési munkálatai.

Telihold alatt a leglátványosabb esztergomi futóverseny
Július 12-én ismét a leglátványosabb esztergomi futóversenyre kerül sor, a Dunaparti Futópartik versenysorozat részeként ugyanis idén is megrendezi a Teliholdfutamot az Esztergomi Futóművek.

Telihold alatt a leglátványosabb esztergomi futóverseny

Olvasás a krimi jegyében
Krimi napokat rendez az esztergomi könyvtár július 21-től 23-ig. Az ingyenes rendezvényre július 11-ig regisztrálhatnak az érdeklődők.

Így lett ismét bajnok a Vitéz-sereg – VIDEÓ
Kis kihagyás után újra magyar bajnok az Esztergomi Vitézek extraligás felnőtt csapata, mely a közelmúltban a Kecskeméti ARC játékosait győzte le prímás-szigeti RCH pályán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.