Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Október 18. 07:25, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Kezdősípszót kapott a Csabai Lajos bajnokság

Kezdősípszót kapott a Csabai Lajos bajnokság

Negyedik szezonjához érkezett a Csabai Lajos, középiskolások számára megrendezett kispályás labdarúgó bajnokság. Az őszi tavaszi rendszerben zajló sorozatban ezúttal hét csapat méri össze tudását.

Újraindult az Esztergomi Pézsa Tibor sportcsarnok egyik legnagyobb rendezvénye, a már negyedik alkalommal kiírt Csabai Lajos középiskolás városi kispályás labdarúgó bajnokság. Idén hét csapat fogadta el a szervezők meghívását, a szezonban az esztergomi Ferences, a Dobó, a Szent Imre, a Szent Erzsébet, a Kolping és a Balassa valamint a dorogi Zsigmondy iskola labdarúgói küzdenek meg őszi és tavaszi rendszerben a végső helyezésekért. A bajnokság első két fordulója már le is zajlott, melyeket követően két győzelemmel a Dobó gimnázium diákjai vezetik a tabellát. Mögöttük három ponttal a második a Ferences, ugyanennyi egységgel harmadik a Balassa, és szintén három ponttal negyedik a Szent Imre iskola. Igaz előbbi kettő eddig egy mérkőzést játszott. Az ötödikek a táblázaton jelenleg a Szent Erzsébet diákjai, mögöttük a zsigmondys és a kolpingos tanulókkal. A góllövőlistát négy találattal a Szent Imre iskola labdarúgója, Gyebnár Gergely és a dobós Bula Benjáminnal vezeti holtversenyben.

Csabai Lajos az 1950-es, 60-as évek kiemelkedő esztergomi testnevelője és legendás labdarúgóedzője volt. 2001-ben Esztergom sport- és labdarúgó közössége halhatatlanjai közé választotta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT