Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2021. November 06. 14:29, szombat | PR
Forrás: (x)

Kiadó üzlethelyiségek személyre szabva

Kiadó üzlethelyiségek személyre szabva

Az üzlethelyiségeknek lelkük van, így kialakításukon és berendezésükön is sok múlik. Ha csak bérlők vagyunk is, adjunk a megjelenésre, formáljuk azokat saját és vállalkozásunk profilja szerint.

A vevőcsalogató kinézet pedig csak pozitív hozadékokkal jár.

Színes üzletkínálat
A kiadó üzlethelyiségek mindig is szerves részét képezték az ingatlanpiaci kínálatnak. Nagy előnyük, hogy a legtöbb esetben jól formálhatók, alakíthatók a vállalkozás igényei szerint. Ezek a helyiségek alapvetően univerzális kialakításúak, a kötelezően előírt vagy szükséges infrastrukturális jellemzők mellett abszolút teret engednek az egyedi igényeknek. Erre természetesen szükség is van, hiszen egy sikeres vállalkozás fontos alapkelléke lehet a hívogató üzlethelyiség.

A kiadó üzlethelyiségek kínálatára nem lehet panasz, hiszen számos különböző méretű, elhelyezkedésű és kialakítású ingatlan áll az érdeklődők rendelkezésére. Az pedig, hogy számukra melyik tűnik ideálisnak, abszolút egyéni preferencia és kreatív fantázia kérdése. Az alapanyag adott, a további lépések azonban teljes mértékben a bérlőn múlnak. Ha jót akar vállalkozásának és sikeres üzletet építene fel, az üzlethelyiség látványa, komfortja és funkciói rendkívül fontos szerepet kapnak.

Helyiségem a cégérem

Ha az irodákról elmondható, hogy azonnali bizonyítványt állítanak ki egy adott cég minőségéről és hozzáállásáról, az üzlethelyiségek esetén ez fokozottan igaz. Ha vásárlói, felhasználói fejjel gondolkozunk, mi is könnyen realizálhatjuk, hogy egy igényes, komfortos, funkcionális üzlethelyiségbe lépve azonnal érezzük a különbséget és máris elkezd kialakulni a vásárlói bizalom. Ezt felhasználva és megfordítva kell eljárnunk, ha a saját üzletünk berendezéséről van szó.

Fontos, hogy a vállalkozás profilja már első blikkre is megjelenjen a helyiség kinézetében. A termékeinkhez kötődő dekorációk, információs anyagok, kreatív megoldások rendkívül sokat hozzá tehetnek a megjelenéshez. Emellett lényeges dolog a funkcionalitás és a hozzáférhetőség. A helyiség és a benne lévő termékek elrendezése legyen átlátható, az eladótér pedig könnyen hozzáférhető, hogy azonnal kapcsolatba léphessünk a belépő vásárlókkal. Ezt a néhány alapelvet betartva máris közelebb kerülünk egy olyan üzlethelyiség kialakításához, mely már megjelenésében is vonzza a tekintetet.

Ne essünk túlzásokba

A legtöbb ingatlan, így a kiadó üzlethelyiségek esetén is, a kor egyik legelterjedtebb designbeli alapvetése a minimalista, letisztult berendezés. Ha erre törekszünk, az mindenképpen modern és korszerű vállalkozói attitűdre utal, ugyanakkor mindenképpen érdemes kerülnünk a végleteket. Egy túlzóan minimalista üzlethelyiség steril érzetet kelthet, illetve funkcionalitásában is sérülhet. Ez a két probléma pedig könnyedén a forgalom rovására is mehet.

A ló másik oldalára se essünk azonban át. Nyugodtan áramolhatnak a kreatív energiák, egy szinten túl azonban érdemes lehet azokat visszafogni. Egy túlzsúfolt, túldíszített üzlethelyiség nem csak vizuálisan, de a komfort szempontjából is zavaró lehet. Ha egy helyiség nehezen átlátható és ennek okán éppen a termékek megfelelő prezentációja csorbul, a vevők sem szívesen térnek majd vissza hozzánk. A kulcsszó tehát: mértékletes kreativitás.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 04. 11:17, szombat | PR

A kompresszorvásárlás szakmai támogatója: BTK Kft.

Bár a kompresszorok egyszerű szerkezeteknek tűnnek, beszerzésük megfontolt döntést kíván. Ebben nyújthatnak segítséget a terület szakértői, ám még jobb, ha a támogatás nem csak ebben merül ki.

2021. December 03. 18:24, péntek | PR

A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket

Egy átfogó kutatás a napjainkban zajló történelmi jelentőségű változásokra világított rá.

2021. December 01. 15:23, szerda | PR

Nagycsaládos, kisbabás vendégség - így szervezd meg tökéletesen

A karácsonyi ünnepek közeledtével mindenki izgatottá válik.

2021. November 30. 17:07, kedd | PR

Költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak az elektromos buszok, mint a dízelek

Nemzetközi tesztprogram vizsgáztatja a magyar fejlesztésű elektromos Ikarus buszt.