Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2022. Június 16. 16:47, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Kötelesség vagy szórakozás a bútorvásárlás?

Kötelesség vagy szórakozás a bútorvásárlás?

Az nem vitás, hogy a bútordarabok nem pusztán praktikum tekintetében meghatározóak, bár elvitathatatlan tőlük gyakorlati szerepük.

Ugyanakkor a kisugárzásukkal, a megjelenésükkel rengeteget adhatnak hozzá a környezetük hangulatához. Már csak ezért sem mellékes, hogy pontosan melyek azok a bútorok, amik végül helyet kapnak az életterünkben, egyúttal az életünkben.

Praktikusság vagy esztétikusság?

Az örök harc, a látszólagos dilemma, ami valójában nem létezik és sohasem létezett. Hogy miért? Azért, mert mindkét tényező kulcsfontosságú akkor, ha a cél az elégedettség megteremtése. Márpedig a bútoráruház minden egyes tagja ezt támogatja. Ennél lejjebb nem érdemes tenni azt a bizonyos lécet. Ha a hasznosság pontosan ugyanannyira stimmel, mint a szépség, akkor minden rendben.

A lényeg az egyediségben rejlik. A bútorok egyediségében, ami a kínálat sokszínűségének köszönhetően nem szenvedhet csorbát. És a paraméterek egyediségében, amiknek az egyeztetése a megrendelés után elmaradhatatlan lépés. Hogy mi ennek az oka? Egyrészt az, hogy a személyes kapcsolattartás nem keveset képes hozzáadni a folyamat egészéhez. Másrészt kizárólag a precíz információk ismeretében (szín, méret, egyéb adatok) borítékolható a maradéktalan siker.

Tehát minden élethelyzet, sőt minden helyiség más megoldás után kiált. Eleve az ízlés szava is döntő, viszont az egyedi paraméterek is roppantul lényegesek. Nem mindegy például, hogy mekkora szabad hely áll a rendelkezésre, ahogy az sem mellékes, hogy jelenleg a helyiségben milyen stílus uralkodik. Ildomos az apró, már-már nüánsznyinak ható részletekre odafigyelni, mert így érhető el igazán látványos, harmóniát sugárzó végeredmény.

Akkor általános érvényű tökéletesség nem is létezik?

Nem, a bútorok világában sem. Hiszen kinek mi a tökéletes? Könnyen belátható, hogy mindenkinek más. Vagyis az egyetlen reális út az egyediség ösvényének kitaposása. A sokoldalú termékpaletta ebben megingathatatlan támaszként szolgálhat, hiszen a minőségi, egyúttal egyéni megoldások stabil kiindulási alapot hozhatnak létre.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 11:44, péntek | PR

Szerencsejáték az otthon kényelméből

Manapság már rengeteg dolgot megtehetünk anélkül, hogy el kellene hagyni otthonunkat. Az internet olyan lehetőségeket nyitott meg mindenki számára, amiről néhány évtizeddel ezelőtt még álmodni sem mertünk.

2022. Június 27. 14:19, hétfő | PR

A CE-Connector felkészítő szakaszának vége egyben egy ígéretes új fejezet kezdete

A következő 3 évben a hangsúly az üzleti angyalok bevonásán túl az egyetemi innovációs központokkal, az NKFIH HSUP programjával és nagyvállalatok fókuszált innovációs programjaival való együttműködésen lesz.

2022. Június 24. 18:21, péntek | PR

Milyen kocsmai nyerőgépek érhetőek el online?

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi mindent találhatunk az interneten, ha egy kicsit kutatunk.