Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2012. Október 07. 07:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp / tabella: kemlsz.hu

Labdarúgás: helyi rangadóval folytatódik a bajnokság

Labdarúgás: helyi rangadóval folytatódik a bajnokság

Az FC Esztergom a Tát csapatát fogadja a megyei elsőosztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában ma, vasárnap 15 órakor. A mérkőzést a Vasas pályán játsszák le az alakulatok.

A bajnokságot gyengén kezdő, ám a legutóbbi fordulóban Nagyigmánd együttesét idegenben 3-1-re legyőző Esztergom ismét hazai közönség előtt játszhat a hétvégén. A 8. forduló vasárnapi játéknapján 15 órától ugyanis a Tát alakulatát fogadja az esztergomi együttes a Vasas pályán. Az FCE eddig két győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel a tabella tizedik helyét foglalja el.

A vendégek mérlege a múlt heti Babolna elleni nagyarányú, 6-3-as sikerüket követően javult a korábbi egy döntetlen és öt vereséghez képest. A tátiak jelenleg a tizenkettedikek a bajnokságban.

Mellettük térségünkből a hatodik helyen álló Tokod fogadja ugyancsak 15 órakor a tabella másodikját, Bana csapatát, míg az utolsó, tizenötödik pozíciót birtokló nyergesújfaluiak Kecskédre látogatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.