Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Október 07. 07:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp / tabella: kemlsz.hu

Labdarúgás: helyi rangadóval folytatódik a bajnokság

Labdarúgás: helyi rangadóval folytatódik a bajnokság

Az FC Esztergom a Tát csapatát fogadja a megyei elsőosztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában ma, vasárnap 15 órakor. A mérkőzést a Vasas pályán játsszák le az alakulatok.

A bajnokságot gyengén kezdő, ám a legutóbbi fordulóban Nagyigmánd együttesét idegenben 3-1-re legyőző Esztergom ismét hazai közönség előtt játszhat a hétvégén. A 8. forduló vasárnapi játéknapján 15 órától ugyanis a Tát alakulatát fogadja az esztergomi együttes a Vasas pályán. Az FCE eddig két győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel a tabella tizedik helyét foglalja el.

A vendégek mérlege a múlt heti Babolna elleni nagyarányú, 6-3-as sikerüket követően javult a korábbi egy döntetlen és öt vereséghez képest. A tátiak jelenleg a tizenkettedikek a bajnokságban.

Mellettük térségünkből a hatodik helyen álló Tokod fogadja ugyancsak 15 órakor a tabella másodikját, Bana csapatát, míg az utolsó, tizenötödik pozíciót birtokló nyergesújfaluiak Kecskédre látogatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT