Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Július 24. 09:46, szerda | PR
Forrás: (x) Fotó: Freepik.com

Magyarország legszebb területein is dolgozhatsz digitális szakmában!

Magyarország legszebb területein is dolgozhatsz digitális szakmában!

A digitalizáció korában élünk, ez viszont nem jelenti azt, hogy természeti értékeinket ne élvezhetnénk maximálisan.

Sőt, olykor még jobban is esik a kirándulás, a friss levegő, a természet – egy helyfüggetlen digitális szakmában pedig ezeket akár folyamatosan is élvezhetjük. De irodában, vagy hibrid jelleggel is dolgozhatunk, akár a vidéki Magyarországon is, manapság ugyanis nem feltétlenül kell egy túlzsúfolt nagyvárosba költözni, ha hasonló munkára vágyik az ember.

Álláslehetőség a Mátra és a Bükk, a Tisza közelségében a digitális média világában

Magyarország legmagasabb pontja a Kékestető, ezt szinte mindenki tudja álmából felkeltve is hazánkban, de még talán külföldön is. A Mátra, a Bükk és a Tisza pedig szintén hozzátartoznak nemzetünk fő értékeihez. A jó hír, hogy Heves vármegye területén bőven találni munkahelyet is, amit a https://egerallas.hu/allasok/heves-megye linken elérhető álláslehetőségek zöme is igazol.

Aki pedig városi környezetre vágyik, nyugatias hangulatban, szintén hazánk egyik leghíresebb városában, az egri vár ölelésében is találhat modern munkalehetőséget, a marketing, a média, az újságírás és a PR területén jó eséllyel. Grafikus álláslehetőség Egerben a Slimbios Kft-nél – a hasonló jellegű pozíciókra szintén jelentkezhetünk az egerallas.hu oldalán.

Milyen tudást, készségeket és kompetenciákat érdemes elsajátítani a digitalizáció korában?

A releváns végzettség és képzettség, a nyelvtudás (ún. hard skillek) napjainkban is nagyon fontos tényezők, ugyanakkor egyre nagyobb hangsúlyt érdemes fektetni egyéb kompetenciákra (soft skillek), mint például a folyamatos önképzés, a rugalmasság, az új dolgokra való nyitottság. Ez a digitalizáció korában megkerülhetetlen, amikor szó szerint napról napra változik a világ – és ezzel együtt a munkaerőpiac is jelentős átalakuláson megy keresztül.

Digitalizáció és a természet – találd meg a harmóniát!

Nem kell remeteként élni, és még csak a városi élet pozitívumairól sem lemondani, ha az ember egy olyan helyen él, mint amilyen például Eger városa, vagy a környező települések, akár Noszvaj községe. Bármikor kimehetünk a természetbe és a szabadba, kirándulhatunk egyet, mozoghatunk, de akár még dolgozhatunk is, ha olyan munkát végzünk, így a klasszikus 9-17-ig tartó irodai munkavégzés egy teljesen új alternatíváját ismerhetjük meg. Ez a fajta a digitális életmód ugyanis lehetőséget nyújt arra, hogy a természet nyugalmát és a modern technológia előnyeit egyszerre élvezzük, megteremtve a munka és a szabadidő tökéletes egyensúlyát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 02. 12:47, hétfő | PR

Állami gondoskodásban élők életkezdési esélyeit növeli a K&H

Bán Hajnalka, az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa adománygyűjtési vezetője és Suba Levente, a K&H fenntarthatósági vezetője Fotó: K&H/Fotó Művek

2024. Augusztus 24. 08:29, szombat | PR

Vízművek területeit gondozzák

Meghívásos közbeszerzésen nyerte el a Borsod megyei Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. telephelyeinek fűkaszálási munkálatait a Jánosik és Társai Kft.

2024. Augusztus 11. 10:38, vasárnap | PR

Hiányszakmák, amelyeknél az álláskeresés nem tart sokáig!

Karriertanácsadás során az egyik legelső szó, amit hall a tanuló, fiatal, álláskereső vagy bárki, általában a “hiányszakma”.

2024. Augusztus 05. 11:01, hétfő | PR

K&H: végre átlépték a 200 ezer forintos határt a fiatalok

nagyobb jövedelemből menedzselhetik a mindennapjaikat