Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Január 26. 11:24, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Már nézhető a Vikingek: Valhalla 2 évada a Netflixen

Már nézhető a Vikingek: Valhalla 2 évada a Netflixen

A történelmi filmek rajongói imádták a normannok és az angolszászok összecsapásának történetét a Vikingek című tévésorozatban.

Hét évvel később a Netflix úgy döntött, hogy készít egy spin-offot, és Jeb Stuart forgatókönyvíró munkához látott. A Vikingek: Valhalla első évada a nézettségi listák élére emelkedett. 2022 márciusában döntöttek a sorozat második és harmadik évaddal való meghosszabbításáról.

A "Vikingek: Valhalla" sorozat 2. évadának cselekménye

Az egyik legjobb Netflix sorozat részeként a Vikingek: Valhalla 2. évadának kezdetén a felfedező Leif Eriksson (Sam Corlett) újra találkozik nővérével, a harcos Freydis Erikstvottirral (Frida Gustavsson) és szerelmével, Harald Sigurdsson norvég herceggel (Leo Suter).

Jelentést tesz arról, hogy Olaf Haraldsson (Johanness Højkür Johannesson) vadászatot indított ellenük, hogy megöljék Freydist, mint a pogány vikingek szellemi vezetőjét és Haraldot, mint Norvégia trónkövetelőjét.

Miután a Kattegati csatában vereséget szenvedett, Olaf fogságba esett, de később Norvégia fiatal királyának, Sven Knutssonnak a mentora lett.

Olaf megfogadta, hogy megvédi és tanítja Svent, mivel a saját fia sorsa függ tőle.

Vikingek: Valhalla – 2. évad | Hivatalos előzetes:

A hiten alapuló konfliktusok epikus sagája, valamint a hősök erőszakos hatalomért folytatott küzdelme kétségtelenül tetszeni fog azoknak, akik már megnézték az első évadot.

Miután "meghosszabbították" a sorozatot egy második és egy harmadik évaddal, az internetet böngészők körében fény derült arra, hogy a második évadot eredetileg 24 epizódra tervezét, de ebből csak nyolcat mutatnak be.

A sorozat az első két napban 80,5 millió órányi nézettséget ért el a stream platformon, majd az első kilenc napban lenyűgöző, 194 millió órányi nézettséget produkált.

Néhány kritikusnak nem tetszett az új Viking-sorozat, összehasonlítva az előző projekttel, mivel sok hiányosságot találnak - mind a színészek kiválasztásában, mind a forgatásban.

Az átlagos nézők viszont a Valhallát hipszter mesének nevezik, amely lejáratja az eredeti vikingeket.

Fotó: netflix.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.