Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Szeptember 10. 09:26, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Még pont nélkül az FC Esztergom

Még pont nélkül az FC Esztergom

Nem indul jól a megyei első osztályú FC Esztergom felnőtt labdarúgócsapatának szereplése az új bajnoki évadban. Az alakulat ugyanis négy fordulót követően pont nélkül utolsó a tabellán.

Már lezajlott négy forduló a megyei első osztályú bajnokságban az FC Esztergom azonban pont nélkül a tabella utolsó, tizenötödik helyét foglalja el. Igaz az esztergomi játékosok eddig csak háromszor léptek pályára, egy meccset még pótolniuk kell. Ezzel együtt az előző szezonban szinte folyamatosan a bajnoki dobogóért harcoló, majd végül a hatodik helyen záró együttes egyáltalán nem lehet elégedett.

A csapat a nyitófordulóban Tokodtól kapott ki idegenben 3-1-re, majd a hazai pályán játszó Környe 4-1-re diadalmaskodott felette, ezt követően pedig a banai együttes 1-0-ra verte meg az FC Esztergomot, mely ezúttal is idegenben játszott. Vasárnap Nyergesújfalun a Zoltek SE ellen szépíthetnek eredményükön a labdarúgók, akik két hét múlva, a hatodik fordulóban végre már hazai közönség előtt is pályára léphetnek.

Térségünk csapatai közül a legjobban Tokod áll a tabellán, mely egy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a tizedik. A nyergesújfalui alakulat egy nyert meccsel és három elvesztettel a tizenkettedik, míg a tátiak egy döntetlenjükkel valamint három zakójukkal a tizenharmadikok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT