Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2012. Szeptember 10. 09:26, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Még pont nélkül az FC Esztergom

Még pont nélkül az FC Esztergom

Nem indul jól a megyei első osztályú FC Esztergom felnőtt labdarúgócsapatának szereplése az új bajnoki évadban. Az alakulat ugyanis négy fordulót követően pont nélkül utolsó a tabellán.

Már lezajlott négy forduló a megyei első osztályú bajnokságban az FC Esztergom azonban pont nélkül a tabella utolsó, tizenötödik helyét foglalja el. Igaz az esztergomi játékosok eddig csak háromszor léptek pályára, egy meccset még pótolniuk kell. Ezzel együtt az előző szezonban szinte folyamatosan a bajnoki dobogóért harcoló, majd végül a hatodik helyen záró együttes egyáltalán nem lehet elégedett.

A csapat a nyitófordulóban Tokodtól kapott ki idegenben 3-1-re, majd a hazai pályán játszó Környe 4-1-re diadalmaskodott felette, ezt követően pedig a banai együttes 1-0-ra verte meg az FC Esztergomot, mely ezúttal is idegenben játszott. Vasárnap Nyergesújfalun a Zoltek SE ellen szépíthetnek eredményükön a labdarúgók, akik két hét múlva, a hatodik fordulóban végre már hazai közönség előtt is pályára léphetnek.

Térségünk csapatai közül a legjobban Tokod áll a tabellán, mely egy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a tizedik. A nyergesújfalui alakulat egy nyert meccsel és három elvesztettel a tizenkettedik, míg a tátiak egy döntetlenjükkel valamint három zakójukkal a tizenharmadikok.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 10:14, szerda | Helyi

Az év legnagyobb ismert aszteroidája száguld el a Föld mellett pénteken

A potenciálisan veszélyes kategóriába tartozik, de becsapódástól nem kell tartanunk.

2022. Május 25. 09:57, szerda | Helyi

Megcsípett egy darázs, mit tegyek? Ezeket használja!

Darázs- és méhcsípés kezelése házilag is megoldható. Hogyan lehet enyhíteni a tüneteket, viszketést duzzanatot? Sokszor felesleges készítményeket javasolnak. Tények és tévhitek.

2022. Május 25. 09:48, szerda | Helyi

2023 év elejére készülhet el Esztergom új piaca

A TOP-1.1.3-16-K01-2017-00001 azonosító számú „Esztergom, városi piac kialakítása” című projekthez kapcsolódóan az épülő városi piac sajtónyilvános helyszíni bejárását tartották meg május 24-én, kedden.

2022. Május 24. 15:06, kedd | Helyi

Magyar Kémiaoktatásért Díj 2022

Általános iskolai, középiskolai, valamint középfokú szakképzésben résztvevő kémiatanárok részére ír ki pályázatot a Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma.