Városlista
2021. október 16, szombat - Gál

Hírek

2021. Szeptember 25. 10:15, szombat | PR
Forrás: (x)

Miért jó sofőrként dolgozni?

Miért jó sofőrként dolgozni?

A sofőrszakmának vannak előnyei és hátrányai, ezt mindenki tudja. Sokszor sajnos csak a hátrányokat hallani, és bár igaz, hogy nehéz távol lenni a családtól, ezért az áldozatért pozitív hozadékok kárpótolják az embert.

Összegyűjtöttük a szerintünk három legnagyobb előnyt, amiért megéri sofőrként dolgozni.

Bejárhatod az országot, világot

Egy sofőr feladata, hogy eljuttasson dolgokat A-ból B-be, és bizony a két végpont között sokszor csodálatos természeti jelenségekkel lehet találkozni. Persze, szögezzük le, az utazások jelentős része az autópályák monotonságát jelenti majd, ám biztosan jut olyan élmény is, amely megmelengeti az ember szívét. Utazás közben a szemeknek az úton a helye, ám néhány pillanatig ilyenkor is lehet gyönyörködni a tájban, a napfelkeltében vagy naplementében. Ha elhagyjuk az autópályát, a természet műremekeivel, csodás növényekkel és szépséges állatokkal is összefuthat a sofőr – ami az állatokat illeti, érdemes óvatosnak lenni, átengedni azokat minden esetben. A belföldi munka esetén Magyarországot lehet jobban megismerni, a sofőr ugyanis egy idő után átlátja majd szép hazánk teljes szerkezetét, megismeri a városokat, falvakat. Ha pedig valaki nemzetközi fuvatokat is vállal, megismerheti Európa országait, egy pillanatra beleszagolhat más kultúrákba, kóstolhat helyi ízeket – ezt csakis utazással, így például egy sofőrállás betöltésével lehet elérni.

Szabadabb lehetsz, mint más munkahelyen

Egy sofőr állás nem gondtalan utazgatás, nem is kell ezt várni tőle. Tartani kell a határidőket, vigyázni a rakományra, figyelni az utat – ez mind nagy felelősség. Ezt leszámítva viszont a munka, ha belejön az ember, és rutinszerűen végzi, szabadabb légkörben zajlik, mint például egy irodában, a számítógép előtt roskadva. Az utazás során az ember egyedül marad a gondolataival, amely egy réteg számára kifejezetten vonzó lehetőség. Nem mindenki szeret ugyanis a véletlenszerűen melléverődő kollégákkal bájcsevegni. A sofőrfülkében mindenki a maga ura, néhány szabály betartása mellett úgy rendezi azt be az utazás során, ahogy szeretné, olyan zenét hallgat, amit a kedve diktál. Kommunikálni természetesen kell a fuvarozócéggel, amely a munkát biztosította, ám senki nem liheg majd a sofőr nyakában, ahogyan le sem üvöltik a kollégák előtt, ha hibázik. Aki szeret elmélkedni, annak ez tökéletes lehetőség.

Jól fizet a sofőrmunka

Nem szabad elfelejteni, hogy egy sofőrmunka általában jobban fizet, mint egy átlagos feladat ellátása, hiszen a munkaadó értékeli a családtól távolt töltött időt, valamint a felelős viselkedést. A legjobb munkákra természetesen le kell csapni, be kell adni a jelentkezést, amelyre a Soforallasok.com a lehető legjobb felület. A platform mindössze augusztusban indult, ám ennek ellenére is népszerű, hiszen néhány kattintással lehet regisztrálni, majd böngészni a hirdetések között. A modern, letisztult felületen mindenki számára egyértelműek lesznek a paraméterek, így anyagi szempontból is összehasonlíthatók az állásajánlatok. Ha valaki talpraesett, itt megtalálja az igényeinek megfelelő, jól fizető sofőrállást.

Címkék: állás, sofőr

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 07. 16:06, csütörtök | PR

Milyen mosógépet érdemes választanom?

A címben szereplő kérdésre keressük a választ. Néhány egyszerű, de hasznos tippel igyekszünk segíteni a kiválasztást, hogy a mosás gondtalan és hatékony lehessen.