Városlista
2023. június 10, szombat - Margit

Hírek

2023. Május 16. 14:58, kedd | PR
Forrás: (x)

Milyen alkalmakkor ne viselj rövidnadrágot?

Milyen alkalmakkor ne viselj rövidnadrágot?

Valószínűleg nem sok olyan férfi akad, aki a melegebb időjárás során ne viselne szívesen rövidnadrágot. Mivel hatalmas piaci igény van ezekre, így manapság már a választék is rendkívül széles belőlük.

A férfi rövidnadrágok kínálatában ráadásul számtalan elegáns fazonú modellt felfedezhetünk. Azonban mégis vannak olyan alkalmak, amikor jobban járunk, ha elkerüljük ezeket. Az alábbi cikkből pedig azt is megtudhatod, hogy melyek ezek!

Elegáns éttermekben

A férfi rövidnadrágok között számtalan elegáns fazonú modellt fellelhetünk manapság. Azonban az etikett szerint egy elegánsabb étteremben még mindig nem illik sortot viselni. Bár tény, hogy a legtöbb ilyesmi helyen azért nem kell öltönyt hordanunk, hiszen a dresszkód jóval engedékenyebb, mint hajdanán, azonban a rövidnadrágokat mégis jobb elkerülnünk ilyenkor. Ha tehát szeretnénk stílusosan, kellően sikkesen, ugyanakkor mégis lazábban öltözködni, jó választást jelenthet egy sötétebb árnyalattal rendelkező, slim fit fazonú farmernadrág és valamilyen ing párosítása. Ez egy olyan kombináció, amiben nem érezzük majd feszengve magunkat, mégsem lógunk ki a sorból. Ingből választhatunk fekete, sötétkék, esetleg bordó változatot, míg lábbeliből sötétbarna sneakert. Ha pedig nem tudjuk, hol kaphatunk megfelelő farmert az alkalomra, érdemes lehet rápillantanunk az alábbi linken található kínálatra: https://answear.hu/k/ferfi/ruhazat/farmerek.

Hivatalos ügyek intézése során

Bizonyára mindenki számára egyértelmű, hogy az olyan helyeken, mint a bíróság, nem túl jó választás rövidnadrágban beesnünk. Azonban nem csak a különféle a bírósági tárgyalások tartoznak ide. Az üzleti tárgyalásokon sem illik. Ilyenkor ugyanis komolytalannak tűhetünk jelenlegi vagy leendő üzleti partnerünk szemében. Így amennyiben nem vagyunk oda az élére vasalt modellekért, akkor is jobban tesszük, ha legalább egy chino nadrágot felveszünk az efféle alkalmakra.

Lagzik és esküvők alkalmával

Bár az esküvők formálisabb események, amely révén legtöbbünk számára azonnal elvetik a rövidnadrágok viselését, mégis akadnak, akik erről hajlamosak elfeledkezni. A mai modern trendek szerint ugyanis már az esküvői ruhák között is találunk informálisabb darabokat. Azonban a rövidnadrágot ilyenkor is jobb elkerülnünk, még akkor is, ha egyébként kifejezetten meleg az időjárás. A lagzik alkalmával ugyanez érvényes, viszont itt kevésbé formális nadrágok közül is válogathatunk.

Templomi rendezvényekre

Mivel manapság már sok egész modern, polgári esküvő, ahol hasonlóan modern ruházatok dominálnak, így mindenképp érdemes külön kiemelnünk a templomi rendezvényeket. Tehát legyen szó keresztelőről, miséről vagy konfirmálásról, ilyenkor is jobban tesszük, ha hanyagoljuk a rövidnadrágokat, bármilyen elegáns modelleket rejtsen a gardróbunk.

Láthatjuk tehát, hogy hiába virágzik a kifejezetten sikkes rövidnadrágok piaca, a fentebb említett alkalmakkor jobb elkerülnünk ezeket. Minden más esetben nyugodtan számíthatunk kedvenc sortjainkra. Ha pedig úgy érezzük, hogy nyári szezonra még nincs elég ezekből ruhatárunkban, akkor megéri körülnéznünk az alábbi linken felsorakoztatott kínálatban: https://answear.hu/k/ferfi/ruhazat/rovidnadragok.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 16:43, csütörtök | PR

K&H: kivárnak a vállalatok az innovációval

a hatékonyságnövelő digitalizáció a magas infláció nyertese

2023. Június 06. 10:44, kedd | PR

Itt a segítség beázás esetén!

A kárpit- és szőnyegtisztító egy kifejezetten sokoldalúan felhasználható eszköz. Nem csak ipari, hanem lakossági környezetben egyaránt hasznát veheti az ember még a legváratlanabb szituációkban is.

2023. Május 29. 09:13, hétfő | PR

Hogyan vedd rá magad az aktív testmozgásra? Praktikus tippek életmódválóknak!

Ha szeretnénk egészségesebben élni, akkor a rendszeres testmozgást sem hanyagolhatjuk. Azonban azok, akik megszokták a passzív életvitelt, komoly kihívásokkal szembesülhetnek, mikor ezen változtatni próbálnak.