Városlista
2022. december 1, csütörtök - Elza

Hírek

2022. Május 03. 13:29, kedd | PR
Forrás: (x)

Nem csak farmerben feszíthetünk az idei évben

Nem csak farmerben feszíthetünk az idei évben

Számos izgalmas fazon bukkant fel a boltok polcain

Az idei év a merész kivágású öltönynadrágoké és a magas derekú tréninggatyáké lehet - írja a Stílus magazin. A farmerrel soha nem lőhetünk mellé, ám az idei évben bátran kísérletezhetünk az anyagokkal és a fazonokkal is.

Az alacsony derekú, buggyos nadrágokat a hírességeken is sűrűn láthatjuk, és visszaköszönnek a népszerű ruhamárkák kínálatában is. Praktikus, kényelmes, ráadásul kifejezetten menő viseletről van szó.

A kötött, bordázott nadrágok ugyanakkor remek alternatívát jelenthetnek a snassz melegítőgatyákra, tornacipővel vagy hasonló anyagú passzoló toppal viselve pedig kifejezetten kreatív szettet alkothatnak.

A boltok polcait az idén elárasztják a funky színek is, legyen szó sakktáblamintás, tehénfoltos vagy épp fraktálos gatyákról. A fesztiválszezonra érdemes beszerezni egy ilyen darabot!

Írásunk a Férfi divat magazin, a Női divat magazin, a Hírkút, a Coke club és a Gyakorolj.hu segítségével készült.

Címkék: divat, farmer, ruha

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 01. 10:11, csütörtök | PR

Mit árul el a magzat fekvése?

A kisbaba az első két trimeszterben kifejezetten jól érezheti magát az anyaméhben, ugyanis sok hely áll a rendelkezésére.

2022. November 30. 14:01, szerda | PR

Gazdaságos fűtési tippek a Kazán WebShoptól

Talán soha nem volt még olyan fontos, hogy gazdaságosan fűtsük otthonunkat, mint most. A megemelkedett energia- és gázárak mindenkit gondolkodásra késztetnek, különösen most, közvetlenül a téli hónapok előtt.

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 25. 10:34, péntek | PR

Ha van weboldalad, ezt 2023-ban meg kell tenned

Időben fel kell készülnöd a jövő évre, ha van weboldalad, vagy webshopod és nem csak Esztergom környékén, de országosan számítasz forgalomra.