Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2022. Május 03. 13:29, kedd | PR
Forrás: (x)

Nem csak farmerben feszíthetünk az idei évben

Nem csak farmerben feszíthetünk az idei évben

Számos izgalmas fazon bukkant fel a boltok polcain

Az idei év a merész kivágású öltönynadrágoké és a magas derekú tréninggatyáké lehet - írja a Stílus magazin. A farmerrel soha nem lőhetünk mellé, ám az idei évben bátran kísérletezhetünk az anyagokkal és a fazonokkal is.

Az alacsony derekú, buggyos nadrágokat a hírességeken is sűrűn láthatjuk, és visszaköszönnek a népszerű ruhamárkák kínálatában is. Praktikus, kényelmes, ráadásul kifejezetten menő viseletről van szó.

A kötött, bordázott nadrágok ugyanakkor remek alternatívát jelenthetnek a snassz melegítőgatyákra, tornacipővel vagy hasonló anyagú passzoló toppal viselve pedig kifejezetten kreatív szettet alkothatnak.

A boltok polcait az idén elárasztják a funky színek is, legyen szó sakktáblamintás, tehénfoltos vagy épp fraktálos gatyákról. A fesztiválszezonra érdemes beszerezni egy ilyen darabot!

Írásunk a Férfi divat magazin, a Női divat magazin, a Hírkút, a Coke club és a Gyakorolj.hu segítségével készült.

Címkék: divat, farmer, ruha

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 11:44, péntek | PR

Szerencsejáték az otthon kényelméből

Manapság már rengeteg dolgot megtehetünk anélkül, hogy el kellene hagyni otthonunkat. Az internet olyan lehetőségeket nyitott meg mindenki számára, amiről néhány évtizeddel ezelőtt még álmodni sem mertünk.

2022. Június 27. 14:19, hétfő | PR

A CE-Connector felkészítő szakaszának vége egyben egy ígéretes új fejezet kezdete

A következő 3 évben a hangsúly az üzleti angyalok bevonásán túl az egyetemi innovációs központokkal, az NKFIH HSUP programjával és nagyvállalatok fókuszált innovációs programjaival való együttműködésen lesz.

2022. Június 24. 18:21, péntek | PR

Milyen kocsmai nyerőgépek érhetőek el online?

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi mindent találhatunk az interneten, ha egy kicsit kutatunk.