Városlista
2023. szeptember 23, szombat - Tekla

Hírek

2023. Február 22. 09:20, szerda | PR
Forrás: (x)

Papír írószer szállítás Esztergomba

Papír írószer szállítás Esztergomba

Irodaszer gyors szállítása Esztergomba óriási termék választékkal és szuper árakkal.

Ha irodaszert, papír-írószert szeretne rendelni Esztergomba és környékére akkor mutatunk egy webáruházat amivel biztosan elégedett lesz. Ha Ön több mint 40 éves akkor biztosan hallott már az Ápisz névről, régen csak az Ápiszban tudtunk irodaszert és iskolaszert vásárolni és most egy megújult szolgáltatással óriási raktárkészletből rendelhetünk szuper árakon termékeket.

A legtöbb irodában gyorsan és jó minőségű irodaszerekre van szükség és sokkal jobb ha az irodában lévő fogyóeszközöket egyetlen helyről rendeljük, hiszen így pénzt és időt spórolhatunk meg, az Ápisz irodaszer webáruházban több mint 20.000 termék közül válogathatunk, nagyon hosszú kategória lánc áll rendelkezésünkre, hogy válogassunk a termékek között, de a kereső is nagyon sokat tud segíteni. Sokszor előfordult már velem, hogy nem találtam náluk egy terméket, de rájöttem, hogy én keresem rosszul vagy éppen másképp, mert egyszerűen náluk biztosan van minden ami irodaszer vagy papír írószer.

Kiknek ajánlom ezt a webáruházat? Első sorban irodáknak és mindenképp ajánlom, hogy használják ki az ingyenes szállítási lehetőséget, mert egyéb esetben a szállítás sajnos elég drága náluk, viszont ha elérjük az ingyenes szállítási összeget akkor akár egy raklap fénymásolópapírt is rendelhetünk azt is ingyenesen fogják kiszállítani.

Nagyon gyorsan szállítanak, a weboldalon azt az információt írják, hogy ha 15:00-ig leadjuk a megrendelést akkor már másnap kihozzák, volt, hogy 16 óra körül adtam le a megrendelésemet és így is megérkezett már másnap, igaz én mindig csak olyan terméket rendelek tőlük ami van raktárkészleten, előfordult, már, hogy olyan terméket szerettem volna megrendelni aminél a weboldal azt mutatta, hogy 5-6 nap a szállítás, de van a termék adatlapon egy fül ahol hasonló termékeket találunk és inkább ezek közül választottam még ha kicsit drágább is volt, de legalább másnap megjött.

Jók az árak is, van pár termék amit inkább mástól rendelek, ilyenek például az utángyártott patronok, de az iratrendezők, fénymásolópapírok és irodai eszközök mind nagyon jó árban rendelhetőek.

Én ajánlom minden iroda vezetőnek, irodakoordinátornak hogy ha egy jó beszállítót szeretne papír írószerre akkor válassza az Ápiszt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 13. 17:40, szerda | PR

Elkészült a Jánosik Kft. közreműködésével felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központ.

A napokban ünnepélyes keretek között adták át a közel 3 milliárd forintból felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központot -jelentette be Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa

2023. Szeptember 13. 14:05, szerda | PR

Szórakoztató ötletek barátokkal töltött időre: Kalandos tevékenységektől a vidám játékokig

A barátokkal és szeretteivel töltött idő pótolhatatlan. Akár offline, akár online társaságban emlékezetes pillanatokat teremthetünk a legkülönfélébb ötletek megvalósításával. A gasztronómia közös szenvedélyünk?

2023. Szeptember 06. 16:35, szerda | PR

Színvonalas, piacképes képzések-VLS

Intézményünk, a VLS Oktatási Központ felnőttképzési tevékenységét 1988-ban kezdte, így az egyik legnagyobb múltra visszatekintő felnőttképzési intézmény.