Városlista
2023. március 26, vasárnap - Emánuel

Hírek

2023. Február 22. 09:20, szerda | PR
Forrás: (x)

Papír írószer szállítás Esztergomba

Papír írószer szállítás Esztergomba

Irodaszer gyors szállítása Esztergomba óriási termék választékkal és szuper árakkal.

Ha irodaszert, papír-írószert szeretne rendelni Esztergomba és környékére akkor mutatunk egy webáruházat amivel biztosan elégedett lesz. Ha Ön több mint 40 éves akkor biztosan hallott már az Ápisz névről, régen csak az Ápiszban tudtunk irodaszert és iskolaszert vásárolni és most egy megújult szolgáltatással óriási raktárkészletből rendelhetünk szuper árakon termékeket.

A legtöbb irodában gyorsan és jó minőségű irodaszerekre van szükség és sokkal jobb ha az irodában lévő fogyóeszközöket egyetlen helyről rendeljük, hiszen így pénzt és időt spórolhatunk meg, az Ápisz irodaszer webáruházban több mint 20.000 termék közül válogathatunk, nagyon hosszú kategória lánc áll rendelkezésünkre, hogy válogassunk a termékek között, de a kereső is nagyon sokat tud segíteni. Sokszor előfordult már velem, hogy nem találtam náluk egy terméket, de rájöttem, hogy én keresem rosszul vagy éppen másképp, mert egyszerűen náluk biztosan van minden ami irodaszer vagy papír írószer.

Kiknek ajánlom ezt a webáruházat? Első sorban irodáknak és mindenképp ajánlom, hogy használják ki az ingyenes szállítási lehetőséget, mert egyéb esetben a szállítás sajnos elég drága náluk, viszont ha elérjük az ingyenes szállítási összeget akkor akár egy raklap fénymásolópapírt is rendelhetünk azt is ingyenesen fogják kiszállítani.

Nagyon gyorsan szállítanak, a weboldalon azt az információt írják, hogy ha 15:00-ig leadjuk a megrendelést akkor már másnap kihozzák, volt, hogy 16 óra körül adtam le a megrendelésemet és így is megérkezett már másnap, igaz én mindig csak olyan terméket rendelek tőlük ami van raktárkészleten, előfordult, már, hogy olyan terméket szerettem volna megrendelni aminél a weboldal azt mutatta, hogy 5-6 nap a szállítás, de van a termék adatlapon egy fül ahol hasonló termékeket találunk és inkább ezek közül választottam még ha kicsit drágább is volt, de legalább másnap megjött.

Jók az árak is, van pár termék amit inkább mástól rendelek, ilyenek például az utángyártott patronok, de az iratrendezők, fénymásolópapírok és irodai eszközök mind nagyon jó árban rendelhetőek.

Én ajánlom minden iroda vezetőnek, irodakoordinátornak hogy ha egy jó beszállítót szeretne papír írószerre akkor válassza az Ápiszt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 22. 09:33, szerda | PR

Ki lehet koszorúslány az esküvőn?

Egy esküvő akkor tökéletes, ha jelen van minden olyan személy, akihez az ifjú pár kötődik. Természetesen a vendégek között a koszorúslányok töltik be a legfontosabb szerepet, hiszen nagyon sok múlik rajtuk az esküvőn.

2023. Március 19. 09:25, vasárnap | PR

A napelem inverter teljesítményét befolyásoló tényezők

A napelem inverter egy olyan elektromos eszköz, amely a napelemrendszer által termelt egyenáramot alakítja át az otthon vagy ipari elektromos hálózat számára alkalmas váltakozó árammá.

2023. Március 19. 09:24, vasárnap | PR

Szürkehályog műtét utáni lábadozás: mire számíthatok?

A szürkehályog, azaz a szemlencse elhomályosodása műtéti úton szüntethető meg. Mivel a szemlencse nagyon fontos szerepet játszik az éleslátásban, ezért ezt a műtétet mindenképpen érdemes megfontolni.

2023. Március 17. 10:41, péntek | PR

Digitalizáld vállalkozásodat epénztárgép és NTAK segítségével

Magyarországon is egyre elterjedtebb az ePénztargép használata, amelyekhez NTAK szoftver is rendelhető. Az NTAk szoftver ingyen is elérhető a vállalkozások számára, ha egy komplett csomagot választunk.