Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2022. Április 14. 09:24, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Sorsod forgatókönyvének te vagy a rendezője?!

Sorsod forgatókönyvének te vagy a rendezője?!

Hányszor halljuk és mondjuk akár mi magunk is: sorsszerű volt, a sors akarta így. Mintha eleve elrendeltetett lett volna az, ami megtörtént velünk.

Sors. Egy forgatókönyv az életünk történéseihez. De vajon tényleg egy út mentén haladunk és arról nem térhetünk le. Vagy van beleszólásunk abba, hogyan szervezzük meg az életünket?

Rendben, van a sors, amire sok mindent rá lehet fogni, ugyanakkor számtalanszor szokták azt is hangoztatni: „A saját sorsod a te kezedben van”. Hogy is van ez akkor?

Mielőtt azt gondolnád, hogy az ezotéria világába evezünk, nem így lesz. Nem szükséges abban hinni, elég csak megtapasztalni azt, mintha valami felsőbbrendű erő hatással lenne az életünkre. Nem mindig, de bizonyos helyzetekben megtapasztalhattál olyat, amit mással nem tudsz megmagyarázni.

Ha valamilyen célt kitűzünk magunk elé, belevetjük magunkat a megvalósításba, ám azt ennek ellenére sem sikerül megvalósítani, nem jó érzés. Később, amikor már egészen másfelé sodor az élet, akár a válasz is megszülethet bennünk, hogy a korábbi terv miért is nem sikerült. Ugye ismerős ez a te életedben is? Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi alakíthatja a sorsodat, olvasd el!

További izgalmas témákért látogass el a Coloré oldalára!

Kép forrása: Pixabay

Címkék: életmód, sors

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 18:21, péntek | PR

Milyen kocsmai nyerőgépek érhetőek el online?

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi mindent találhatunk az interneten, ha egy kicsit kutatunk.

2022. Június 24. 11:15, péntek | PR

Mennyit aludjon gyermekünk – egészséges mennyiség és minőség

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás mindenki számára fontos egészségügyi okokból. Azonban a gyerekek esetében ez kiemelten fontos ez fejlődésük szempontjából.

2022. Június 23. 15:23, csütörtök | PR

Ismered a népszerűbb szimbólumokat az online slot játékból?

A leggyakrabban használt szimbólumok az online nyerőgépes játékokban

2022. Június 23. 14:23, csütörtök | PR

Futás, kerékpározás a legjobb kardió?

Kardió – az ember vagy imádja, vagy utálja. A legtöbb testépítő és fitneszkövető számára a kardió a zsírégető edzések túlnyomó részét alkotja, különösen a versenyekre való felkészülés során.