Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Július 15. 12:43, péntek | PR
Forrás: (x)

Sportfogadás: szerencsejáték és sportszeretet

Sportfogadás: szerencsejáték és sportszeretet

A sportfogadás hazánkban is egyre népszerűbb szerencsejáték forma. Az emberek szívesen kombinálják a fogadás élvezetét a sportszeretettel.

Ugyanakkor ha nem vagyunk gyakorlottak ebben a tekintetben, nem árt néhány jó tanács. Leginkább arra való tekintettel, hogyan induljunk el kezdetben és melyik sportfogadó irodát válasszuk a játékra.

Jónéhány sportfogadó iroda közül választhatunk

Számos sportfogadó iroda áll rendelkezésünkre, ha úgy döntünk, kipróbáljuk a sportfogadást. A választás tekintetében arra kell figyelni, hogy az adott portál minden jogi előírásnak megfeleljen, illetve minden szükséges engedélye meglegyen. Ez az elsődleges szempont. Utána következik az, hogy mi is biztonságban érezhessük magunkat mind adatainkat, mind a pénzünket tekintve. Amennyiben egy oldal mindezeknek a feltételeknek képes megfelelni, megvizsgálhatjuk a kínálatot, az oldal kinézetét és áttekinthetőségét, valamint magának a játék folyamatainak gördülékenységét. Fontos tudni, hogy a magyar jogszabályok nem engedélyezik a külföldi irodák működését, ezért a sportfogadó portálok eredeti linkje elérhetetlen lehetett, ezért van szükség alternatív linkre. Ez a helyzet a jövőben talán változni fog.
Új versus több évtizedes tapasztalattal bíró oldalak

Nyilvánvalóan nem mindegy, hogy egy sportfogadói oldal mennyire profin működik és mennyi tapasztalata van az adott szektorban. Találhatunk viszonylag új online bukméker irodákat csakúgy, mint olyanokat, amelyek több évtizedes tapasztalattal bírnak.

A 22bet lehet egy jó opció

A 22bet az újabb sportfogadó irodák sorát erősíti, mivel még csak 2017 óta található meg a piacon. Pontosan emiatt nem túl sok információ áll rendelkezésünkre, hogy mellettük vagy ellenünk döntsünk. Néhány adattal azért szolgálhatunk, sőt további részletes leírást is lehet találni róluk, hogy alaposan, körültekintően tudjunk mérlegelni. A 22bet vélemények alapján nem tökéletes, de jó opció lehet.

Kezdeti lépések

A 22bet magyar oldala jelenleg alternatív link nélkül, eredeti linken érhető el. A regisztrációs folyamat áttekinthető, egyszerű, néhány perc alatt letudhatjuk. Fontos kiemelni, hogy a regisztráció aktiválására 72 óra áll rendelkezésre. Ezt nem árt betartani, ha nem szeretnénk az egész munkát újrakezdeni. A regisztráció kapcsán a Google regisztráció működhet számunkra, a közösségi hálós megoldások még nem az igaziak. Miután bejelentkeztünk, fel kell tölteni az egyenlegünket, csak így tehetünk majd fogadásokat.

Pénzügyi folyamatok

Az egyik sarkalatos pont a be- és kifizetések folyamatai. Nem mindegy, mennyi ideig kell várni arra, hogy egy befizetés aktívvá váljon vagy egy kifizetés után megkapjuk a pénzünket. Ami a 22bet esetében szimpatikus, hogy a minimális összeg általában 250 forint, a kifizetés pedig már 450 forinttól indítható, bár akadhat olyan helyzet, hogy jóval többet kell legalább kiutalni. Az átfutási idők a szokásosak, pár perctől néhány napig is terjedhet. A 22bet irodájánál is van bónuszrendszer, amely általában a regisztrációra, majd a játék folytatására motiválja a résztvevőket. Ennek fényében természetesen van egy kezdőbónusz, de további bónuszlehetőségek közül is lehet választani. A bet22 pénteki újratöltve bónusz esetében 100%-os többletre tehetsz szert, ha pénteken fizetsz be a számládra, mindezt maximum 30 000 forint értékben.
További fontos kritériumok: Játékkínálat, használhatóság, ügyfélszolgálat

A fogadási piacon természetesen a labdarúgás a legközkedveltebb, ez remekül működik a 22bet oldalán is. Élő események esetében top az oldal, hosszútávú fogadások esetében még fejlődésre szorul. Maga az oldal nem egy esztétikai csúcs, de nagy előnye, hogy gyorsan használható. Az ügyfélszolgálat hagy némi kívánnivalót maga után, ami nagy kár, hiszen ez egy fontos kritérium.

Fotó: unsplash.com

Címkék: fogadás, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.