Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2012. Október 11. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Forrás: Suzuki

Suzuki: kiderült, ki az év legjobb szerelője

Suzuki: kiderült, ki az év legjobb szerelője

Megszületett a végeredmény a Suzuki márkaszervizeinek szerelői számára megrendezett országos verseny döntőjében az esztergomi gyárban: a győztes Czene Tibor, a szolnoki Alfa Autójavító szervizének munkatársa lett.

Hosszú hónapok szoros versenysorozata ért véget szerdán Esztergomban a Magyar Suzuki Zrt. oktatóközpontjában. A Magyar Suzuki idén áprilisban hirdetett országos szerelőversenyt, amelynek célja a szakszerű és naprakész szervizelési folyamatok minél szélesebb körű elsajátítása volt, és persze a szakszerű márkaszerviz-szolgáltatások ismertebbé tétele az ügyfélkör számára. Az „Év szerelője” kitüntető cím egyértelműen hozzájárul a döntőbe jutott márkaszervizek értéknövelt szolgáltatásaihoz, tehát a döntőbe jutott szerelő munkatársak sikere egyúttal növeli az általuk képviselt márkakereskedő presztízsét is.

Az áprilisban kezdődött négyfordulós versenyben közel 70 magyarországi szerviz képviseltette magát, 126 szervizes munkatárs részvételével. Az első tudásszűrők online zajlottak; a tesztlapos értékeléseket követően a legjobb 20 szerelő jutott az októberi elődöntőbe, ahol már a gyakorlati tudást is mérték. Az összetett, sok kérdéses elméleti tudásfelmérők mellett a gyakorlati feladatok a Suzuki gépjárművek teljes körű típusismeretéről szóltak. A márkaszervizes munkatársak olyan feladatok megoldásán keresztül bizonyították tudásukat, mint például egy adott motor vezérléselemeinek helyes pozíciója és beállítása.

Persze, hogy a verseny még élethűbb legyen, az esztergomi Magyar Suzuki oktatótermében a gyári kollégák ügyféllé váltak, és valódi hibaelhárítási feladattal tesztelték márkaszervizes társaik szakszerű javítási technikáit, kíváncsian figyelve, utóbbiak hogyan használják a diagnosztikai műszert, jól ismerik-e a szervizkönyvet, kellően gyorsak-e a hibafeltárásban. A kereskedésbe betérő igazi ügyfél ideje ugyanis az éles javítások során is drága, a szervizeléskor a szakértelem mellett a gyorsaság is fontos.

A döntőbe jutó tíz legjobb szerviz képviselői az ország több pontjáról érkeztek. Budapestet a Tafák Kft.-től Palla Zoltán, az Autó Forttól Bacsik József, a Hungarocar 2000-től Kóczián Viktor és Vados Viktor, a Mitracomtól Tóth József képviselte. Kunszentmiklósról az Autócentrum-Barna Kft.-től érkezett Zolnai László, Veszprémből a Ring Autótól Antalics Arnold, Budaörsől az ITC Autótól Sári Attila, Tiszafüredről az Autó Füredtől Szőke János, Szolnokról az Alfa Autójavítótól Czene Tibor.

A verseny győztese, így az „Év szerelője” cím büszke tulajdonosa Czene Tibor, a szolnoki Alfa Autójavító szerelője lett, aki a kitüntető cím használata mellett értékes nyereményekkel gazdagodva végezheti munkáját a jövőben. A második helyet Kóczián Viktor, a Hungarocar 2000 dolgozója, a harmadikat Bacsik József, az Autó Fort munkatársa szerezte meg.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.