Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

Éjszakai rohanás – teliholdas futóparti a Duna parton
2013. Július 14. 08:10, vasárnap | Helyi

Éjszakai rohanás – teliholdas futóparti a Duna parton

Folytatódik a Dunaparti Futópartik az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület szervezésében jövő szombaton, amikor a leghangulatosabb megmérettetésen, a Teliholdfutamon rajtolhatnak el a versenyzők.

Együtt lépcsőzött a rendőrség, a tűzoltók, a nemzetbiztonság és a terrorelhárítás
2013. Május 10. 08:49, péntek | Helyi

Együtt lépcsőzött a rendőrség, a tűzoltók, a nemzetbiztonság és a terrorelhárítás

Országos lépcsőzőversenyen mérkőztek meg a tűzoltók, rendőrök, a nemzetbiztonsági szakszolgálat és a terrorelhárítás munkatársai Tatabányán csütörtökön.

Békatalálkozó Új-Hullám módra - FOTÓK
2013. Április 22. 11:20, hétfő | Helyi

Békatalálkozó Új-Hullám módra - FOTÓK

Ifjú tehetségek, parázs küzdelmek, jó néhány versenyszám, rengeteg néző, óriási szurkolás és sok-sok érem, mindez jellemezte az Új-Hullám SE szombaton rendezett tavaszi Békatalálkozó Úszóversenyét a dorogi uszodában.

Kerékpáros maraton a Visegrádi Együttműködésért
2013. Április 06. 08:00, szombat | Helyi

Kerékpáros maraton a Visegrádi Együttműködésért

V4 elnevezéssel május közepén első ízben rendeznek olyan nemzetközi kerékpárversenyt, amellyel a húszéves múltra visszatekintő visegrádi együttműködést népszerűsítik. Esztergomban válik nemzetközivé a verseny.

Újra Balassa Bálint vers- és prózamondó verseny
2013. Április 05. 09:17, péntek | Helyi

Újra Balassa Bálint vers- és prózamondó verseny

Idén is megrendezi a Balassa Bálint vers- és prózamondó verseny a Balassa iskola, mely ezúttal május 31-én bonyolítja le a megmérettetést. A diákok egy Balassa művel és egy szabadon választhatóval jelentkezhetnek.

2012. Október 15. 17:17, hétfő | Helyi

Bábversennyel a közlekedés biztonságáért

Idén is megrendezi közlekedési és baleset-megelőzési témájú bábversenyét a Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, melyre óvodás és általános iskolás gyermekek jelentkezhetnek közlekedéssel kapcsolatos történettel.

2012. Október 11. 08:00, csütörtök | Helyi

Suzuki: kiderült, ki az év legjobb szerelője

Megszületett a végeredmény a Suzuki márkaszervizeinek szerelői számára megrendezett országos verseny döntőjében az esztergomi gyárban: a győztes Czene Tibor, a szolnoki Alfa Autójavító szervizének munkatársa lett.

2012. Október 02. 15:49, kedd | Helyi

Múzeumi verseny magyar és szlovák iskolásoknak

Határokat átívelő múzeumpedagógiai program indult a Szépművészeti Múzeum Antik Gyűjteménye és a szlovákiai Nagyszombati Egyetem együttműködésében Határtalan antikvitás elnevezéssel.

2012. Szeptember 26. 11:45, szerda | Helyi

Magyar mondák rajzos versenye

Idén kilencedszer rendezi meg a Féja Géza Közösségi Ház az eddig rendkívül népszerű Ister-Granum Eurorégiós Rajzversenyt. A pályázatra általános iskolás gyermekek jelentkezhetnek magyar mondák és legendák témakörben.

2012. Szeptember 19. 17:00, szerda | Helyi

Rekord: soha ennyien nem futottak az eurorégiós maratonon

Több mint 250 induló vett részt a múlt vasárnap lezajlott, már hagyományos, Karva és Lábatlan között megrendezett eurorégiós maratonon. A futók mellett jó néhány kerékpáros is teljesítette az embert próbáló távot.