Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. November 14. 13:05, hétfő | Helyi
Forrás: LVP/InfoEsztergom.hu

Újabb helyi győzelmek a Győzelmek Éjszakáján

Újabb helyi győzelmek a Győzelmek Éjszakáján

Pokorni Ádám, Pokorni Milán és Szendrei Rebeka, Fighting Kempo stílus versenyzői is győztesként hagyták el a ringet a szombat esti Győzelmek Éjszakája 8 elnevezésű gálán Esztergomban.

Sorozatban már a nyolcadik alkalommal rendezte meg november 12-én a Győzelmek Éjszakája elnevezésű bunyós gálát a Fighting Kempo stílus az esztergomi sportcsarnokban. A megmérettetés összesen 12 mérkőzésén – tíz K-1 és két WMMAA szabályrendszerű – amatőrök és profik is kötelek közé léptek. Köztük a helyi bunyósok is.

Pokorni Ádám profi K-1 szabályrendszerben egyhangú pontozással nyert, testvére, Milán pedig szintén profi kick-boxban már az első menetben kiütötte ellenfelét. Mellettük az áprilisi, romániai kempo világbajnokságon aranyérmes Szendrei Rebeka ugyancsak egyhangú pontozással verte meg a profi K-1 bunyóban ellenfelét.
A díjakat a Győzelmek Éjszakája 8 szervezői mellett a Magyar Kempo Szövetség alelnöke, Kornély György 4. danos mester, valamint shihan Várszegi Rudolf 7. danos kempo mester adta át.

Pokorni Milán így értékelte a sikert közösségi oldalán:

Több mint 1 év telt el a legútobbi meccsem óta. Akkor a csúcson voltam, most pedig nagyon mélyről kellett indulnom. Talán még én sem voltam biztos mindig magamban, de nagyon akartam és nem adtam fel. Határtalan örömöt érzek, mert a munka mellett is bizonyítottam magamnak, hogy nem kell lemondanom a bunyóról, amit imádok. Köszönöm édesapámnak és edzőmnek, Pokorni Gábornak a késő esti edzéseket, és köszönöm mindenkinek a szurkolást és támogatást. Úgy érzem, visszatértem újra a helyes útra!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.