Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2014. Október 28. 07:52, kedd | Helyi
Forrás: Koller József/Lenger

Újabb nagy Vitéz-siker – legyőzve Velence is

Újabb nagy Vitéz-siker – legyőzve Velence is

Velencét is legyőzte az esztergomi rögbicsapat a hétvégén, a fiúk utolsó szezonbeli bajnokijukon hazai pályán arattak nagyarányú sikert.

A szezon utolsó bajnoki mérkőzését játszotta a Vitéz-sereg a hétvégén. A hazai pályán rendezett meccsen az első esztergomi célra tíz percet kellett várni, de innentől kezdve a sorozatos hazai támadások állandó veszélyt jelentettek a vendégek védelmére. A szép és kombinatív játék tetemes esztergomi előnyt hozott a félidő végére.

A második játékrész elején az elkényelmesedő hazaiak mellett több tetszetős támadást vezetett a velencei gárda is, de egy kivétellel eredménytelennek bizonyultak. A Vitéz-játékosok ezt követően rákapcsoltak és több támadásuk is céllal végződött. Ennek köszönhetően pedig ismét jelentős célkülönbséggel és teljesen megérdemelten nyertek a Vitéz-rögbisek.

Újabb nagy Vitéz-siker – legyőzve Velence is

Esztergomi Vitézek RAFC – Velence: 59-14 (38-7)
Esztergom RCH pálya 100 néző, Vezette: Jánosi
Vitézek: Rácz, Szakály, Hock, Kade, Illés, Haspel, Iván, Koller, Soós, Suiogan, Remsik, Köbl, Jimenez, Hidasi, Volentér.
Csere: Szekrényesi, Kiss Kornél
Célok: Soós 14, Koller 10, Remsik 10, Suiogan 10, Köbl 10, Rácz 5.
Edző: Suiogan Károly

Korábbi meccs:
Esztergomban nagyon kikapott a Fekete Sereg

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.