Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2024. Szeptember 17. 10:23, kedd | PR
Forrás: (x) Kép forrása: Freepik.com

Üzletek, boltok, áruházak – egyre több eladóra van szükség a vidéki Magyarországon is!

Üzletek, boltok, áruházak – egyre több eladóra van szükség a vidéki Magyarországon is!

A kereskedelmi szektor mondhatni szinte burjánzik napjainkban – és ez így van a nagyvárosokban, kisebb-nagyobb vidéki településeken egyaránt.

Sőt, legyen szó hazai vagy nemzetközi vállalatokról, a többség próbál minél inkább több helyszínen is jelen lenne termékeivel, szolgáltatásaival, épp ezért a helyi munkaerőre is nagy szükség van. Eladókra, értékesítőkre, raktárosokra, egyéb kereskedelmi kollégákra egyaránt.

Eladói, értékesítői és kereskedelmi állások a legnagyobb vidéki városokban

Jó hír, hogy aki munkát keres, annak nem kell egyből a fővárosba, vagy épp külföldra “rohanni”. Ma ugyanis megéri szétnézni a helyi álláslehetőségek között – sok területen kifejezetten sok munkahely fellelhető a kereskedelmi vonalon. Nézzük meg például az ország legnagyobb vidéki városát, Debrecent, ahol számos kereskedelmi pozícióra lehet gyorsan és egyszerűen, online is jelentkezni.

Az eladói állások Debrecen városában megtalálhatóak a helyi álláskereső DebrecenAllas.hu oldalán, de egyéb kategóriákra is szűrhetünk a weblink alatti elérhetőségen – például a szállítás-fuvarozásban vagy a kereskedelemben. De ugyanígy találhatunk állást az esztergomallas.hu, a gyorallas.hu, a pecsallas.hu vagy akár a budapestallas.hu felületein is.

Gyors és rugalmas a munkába állás, a hangsúly inkább az első munkanapokon van

Szintén pozitív hír, hogy az elhelyezkedés nem tartozik a legkomplikáltabb folyamatok közé. Mind a munkáltatóknak, mind a munkavállalóknak érdekük, hogy gyors legyen a munkába állás, hiszen a munka nem állhat meg, a feladatokat pedig el kell végezni. Persze előnyt jelent a releváns képesítés és a gyakorlati tapasztalat, de akár tapasztalat nélkül is kaphatunk állást. Az első munkanapok ugyanakkor különösen fontosak, hiszen ez a betanítási időszak, ahol a szükséges alapokat el kell sajátítani, és bizonyítani mindkét félnek, hogy hosszú távú együttműködésre lesz lehetőség. A közös nevező tehát a kölcsönös bizalom.

Mennyit lehet keresni ma eladóként, értékesítőként Magyarországon?

Eladóként és értékesítőként többféle formában is dolgozhatunk. Előbbi pozícióban jellemzően fix béren vagyunk, ahol körülbelül az országos átlagra lehet számítani. Egy értékesítői, sales-es munkakörben azonban akár jutalékos rendszerben is dolgozhatunk, ahol az eladások után további jövedelemre tehetünk szert. A nagyobb áruházláncok pedig gyakran kínálnak bónuszokat és juttatásokat is, például étkezési hozzájárulást, cafeteria-t vagy utazási támogatást, amelyek tovább növelik a havi jövedelmet. Tapasztalattal és nyelvtudással pedig akár még magasabb fizetés is elérhető, különösen a forgalmasabb városokban vagy speciális szektorokban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 19. 09:52, csütörtök | PR

Idén átlépi a 20 milliárdos árbevételt a Jánosik Kft.

Jelentős mérföldkőhöz érkezik a több mint 30 éve alapított, 100 százalékban magyar tulajdonú Jánosik és Társai Kft.: várhatóan idén átlépjük a 20 milliárd forint éves árbevételt.

2024. Szeptember 19. 09:52, csütörtök | PR

Idén átlépi a 20 milliárdos árbevételt a Jánosik Kft.

Jelentős mérföldkőhöz érkezik a több mint 30 éve alapított, 100 százalékban magyar tulajdonú Jánosik és Társai Kft.: várhatóan idén átlépjük a 20 milliárd forint éves árbevételt.

2024. Szeptember 17. 19:02, kedd | PR

Storyum – A Felvidéki Zenekar, amely a határokon is átível

A Storyum több, mint egy zenekar

2024. Szeptember 13. 10:48, péntek | PR

K&H: hány forint kellene a kényelmes élethez a magyar nyugdíjasoknak?

jelentősen nőtt az “elvárt” összeg