Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR
Forrás: (x)

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

Április vége óta szállítunk Az Otthon íze konyhájáról melegételt az esztergomi, a dorogi, táti és tokodi otthonokba. Mára közel napi 500 adagot készítünk a volt Királyok fogadójában. Sokszor, sokan kérdezték már, hogy fizikailag hol található a konyha, ahol napról napra Balázs és Guszti készíti a finomabbnál finomabb, házias receptek alapján készülő ételeket. Újra és újra elmondjuk ilyenkor, hogy az étteremrész külön nem üzemel, a konyha Aranyhegyen található, ahonnan csak kiszállítást vállalunk.

Vásárlóink visszajelzéseire folyamatosan reagálunk, a kevésbé kedvelt ételeket kivezetjük az étlapról, amit viszont sokan javasolnak és konyhatechnológiailag megoldható, felvesszük a kínálatunkba. Hagyomány lett, hogy minden héten játszunk a Facebookon, ahol egyheti ajándék menüt nyerhet a szerencsés kiválasztott. A sorsolást minden esetben egy online sorsoló automata segítségével végezzük, melynek eredményét még aznap közöljük a nyertessel és kitesszük a facebookra is.
Ettől a héttől már A és B menü választhatnak régi és új vásárlóink, 4 hetes menünket tartalmazó étlapunkat pedig szórólap formájában is kézbesítjük a szállítási területen, de a www.azotthonize.hu weboldalon minden régebbi, aktuális és jövőbeni kínálatunkat megtekinthetik az érdeklődők. Már dolgozunk azon, hogy a két menü szabadon kombinálható legyen, és a vásárlók szabadon állíthassák össze a kedvükre való heti sorozatot. Pár héten belül már így rendelhetnek telefonon és interneten is vásárlóink.

Nyugdíjas vásárlóink élethelyzetére reagálva van már mód arra is, hogy két nyugdíj között, előre megrendelve a menüt egy, a vásárló által kiválasztott időpontban előre, vagy utólag fizessenek az ételért. Ezzel kapcsolatban telefonon érdemes felvenni a kapcsolatot diszpécserünkkel, a mindig mosolygós Karinával, aki sok régebbi vevőnket már névről ismeri és személyes igényeiket a szállítással kapcsolatban azonnal rögzíti. Cukorbeteg vásárlóink kérhetik a kiszállítást konkrét időpontra, ezt szintén telefonon érdemes kérni.

Hamarosan bevezetésre kerül a szépkártya elfogadása is, ezzel kapcsolatban az adminisztrációt intézzük, aminek sajnos megvan a maga ideje, ezen gyorsítani nem egyszerű dolog.

www.azotthonize.hu

Rendelés leadása: +36 70 422 5009

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.

2022. Augusztus 09. 13:22, kedd | PR

Miért éri meg görkorizni a hétköznapokban?

Utánajártunk az egészségügyi előnyöknek.

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Augusztus 03. 09:35, szerda | PR

Mennyire bírja a fa a konyhai megpróbáltatásokat?

Valamiért hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a fa, mint háztartási alapanyag, például tányérok, tálak, tálalók esetén nem a legmegbízhatóbb.