Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. Március 02. 13:33, csütörtök | Sport
Forrás: (x)

Várda – Kecskemét mérkőzés

Várda – Kecskemét mérkőzés

2023.03.04-én szombaton az a két csapat találkozik majd, amely a Magyar Labdarúgó Bajnokság első három helyezettje között van.

Megismerkedni a csapatösszetétellel, az elkövetkező meccsek menetrendjével és a már lejátszottak erdményével, valamint tenni rájuk a GGBET oldalon lehet.

Az első tavaszi szombaton a Várda FC hazai stadionjának számító Várkert stadionban a Magyar Bajnokság ezüst és bronz várományosa mérkőzik meg. A játék érdekesnek ígérkezik, mivel a most harmadik helyen álló Várda FC és a második Kecskemét FC között 1 pont a különbség. Természetesen mindkét csapat leginkább a bajnoki címért szeretne harcolni. Na és egyikük sem szeretne visszaesni. Különösen, hogy csak 1 pont választja el a 4. helyet a 3. helytől.

A téli átigazolási időszakban a Kecskemét FC három új játékossal érkezett kiegészíteni sorait. Egy csatárral, egy középpályással és egy védővel. Akiknek már sikerült keményen edzeni a csapattal. Vagyis Szabó István vezetőedző már áttanulmányozta az újoncok előnyeit, valamint hátrányait és sikerült is beillesztenie őket a csapat új stratégiáiba.

Nem szabad elfelejteni, hogy a Kecskemét FC csapatától két jó védő igazolt át más klubokhoz és velük együtt egy csatár is. Elmondhatjuk, hogy szinte kiegyenlítették a labdarúgók vételét és eladását. A csapat játékosainak átlagéletkora 23,7 év. Tehát ez egy fiatal csapat, jó kilátásokkal. Amit ebben a szezonban meg is mutatnak, a 2. helyezést elfoglalva a Magyar Bajnokság éllovasainak futamában.

A Kisvárda FC csapatának is sikerült kihasználnia a téli átigazolást. Most két védő és egy támadó került be a csapatba. Ugyanakkor három játékos is más klubokhoz távozott: egy védő, egy középpályás és egy csatár. Kissé megfiatalították a csapat összetételét. Nem egészen fiatal, de nagyon ígéretes játékosokat, fiatal tapasztalt labdarúgókat vettek.

Töröki László, a Kisvárda edzőjének csapatában játszó focisták átlagéletkora 25,7 év. Ha összehasonlítjuk a közelgő mérkőzés ellenfelekkel, akkor a játékosok természetesen idősebbek, de több tapasztalattal is rendelkeznek. A csapatban ugyanakkor 3 aktív válogatott játékos szerepel. Ami szintén a professzionalizmus bizonyítéka.

Ezen klubok mérkőzésének nagyon látványosnak kell lennie, hiszen sok minden forog kockán. A Kecskemét FC meg tudja-e tartani a második helyét és a Várda FC a negyedik vagy az ötödik helyre esik-e vissza a meccs után. Hiszen a 4. és az 5. helyezettnek ugyanannyi pontja van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Április 21. 06:00, vasárnap | Sport

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.