Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2018. Szeptember 21. 14:00, péntek | PR
Forrás: (x)

Virtuális világokba utazhatunk - Már Esztergomban is!

Virtuális világokba utazhatunk - Már Esztergomban is!

Már Esztergomban is elmélyülhetünk a Virtuális Valóság számos világába. Mesterséges univerzumok eseményeibe élhetjük bele magukat, izgalmas, látványos programoknak lehetünk részesei.

NextLevel néven új szórakoztató és oktató centrum nyílt Esztergomban a Kossuth Lajos utca 38/a szám alatt. A világ minden táján egyre népszerű Virtuális Valóság (Virtual Reality = VR) lehetőségei így már az esztergomiak és környékbeliek előtt is megnyitják a végtelenség és a fantázia lehetőséget.

A VR-szemüvegeken keresztül más nézőpontból, szemszögből láthatjuk az adott témát, tevékenységet a szórakoztató központban, amely az oktatásban, kultúrában is nagy szerepet vállal.

Számos intézmény (iskola, múzeum, könyvtár) alkalmazta már a világon nagy sikert aratva korosztálytól függetlenül.

Az újonnan nyílt központ célja Esztergom fellendítése ebben a technológiai ágazatban, illetve, hogy elősegítse a diákok tanulását a virtuális térben, fejlessze a gyerekek készségeit, még érdekesebbé és látogatottabbá tegye a könyvtár, illetve a múzeumok programjait, és egyáltalán nem cél a játékfüggőség kialakítása!

A világ fejlődése rohamosan felgyorsult és Ötvös Ádám a központ üzemeltetője pedig szeretné, hogyha Esztergom, közösen tartaná a lépést a haladással!

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-70/423-8189

E-mail: nextlevelgamecafe@gmail.com

Facebook :
www.facebook.com/NextLevelGameAndCafe

Instagram :
www.instagram.com/nextlevelgameandcafe/

Címkék: nextlevel, virtuális, vr

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 26. 14:36, csütörtök | PR

K&H: rekordszámú résztvevő a K&H pénzügyi vetélkedőjén

közel 10 ezer fiatal indult a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő idei sorozatán

2022. Május 25. 08:47, szerda | PR

A SEO helye az online marketing világában

Az online marketing rendkívül izgalmas, ugyanakkor kérdőjelekkel teli mixében egyre többet hallani a SEO a fontosságáról.

2022. Május 20. 13:29, péntek | PR

Mit tehetek, ha három nap alatt kellene válaszolnom az adóhatóságnak?

A NAV sok esetben hívja fel, vagy kötelezi nyilatkozat- vagy vallomástételre, illetve különféle iratok átadására az adózókat. Ezekre tipikusan rövid, jellemzően néhány napos határidőt szokott csak biztosítani.

2022. Május 19. 12:00, csütörtök | PR

Mi mindenre jó egy ózongenerátor?

A kellemetlen szagokkal, vírusokkal és baktériumokkal folyamatosan ádáz küzdelmet vívunk, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legmesszebbről elkerüljük őket.